- Реакции
- 10.814
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Так тиж зранку казав шо сам з собою не проти пофлудити! Ось я тебе і не зачипаю!)Нарешті або скучно
То зранку було, бо був не в дусі не хотів образити нікого, сам розумієш як воно буваєТак тиж зранку казав шо сам з собою не проти пофлудити! Ось я тебе і не зачипаю!)
Флудять всі,від малу до велика!Так тиж зранку казав шо сам з собою не проти пофлудити! Ось я тебе і не зачипаю!)
Питання в тому чи всі розуміють як воно буває .... Ех не люблю негативу взагаліФлудять всі,від малу до велика!
Та я то виспаний, в мене палець нпів відрубаний пришидт турбує мене щось сильно я його вчора вдарив сильноДааа,якийсь ти сьогодні не виспаний!))
Ти злий якийсь сьогодні,шо з тобой!Питання в тому чи всі розуміють як воно буває .... Ех не люблю негативу взагалі
Не не злий то так здається тоє кажу палець болитьТи злий якийсь сьогодні,шо з тобой!![]()
Хто поштучно,хто попарно!)Флудять всі,від малу до велика!
А ми далі!Хто поштучно,хто попарно!)
Ого,дружище ти окуратніше,ато і другого відрубаєш,чого доброго!Та я то виспаний, в мене палець нпів відрубаний пришидт турбує мене щось сильно я його вчора вдарив сильно
То було багато років назад....по дуростіОго,дружище ти окуратніше,ато і другого відрубаєш,чого доброго!
Ні,звісно! Я не по коханню я по розрахунку!Ого,дружище ти окуратніше,ато і другого відрубаєш,чого доброго!
Та буде полюбе!)Шо там джек деніелс буде сьогодні!)
А нам любе-голубе!)Шо там джек деніелс буде сьогодні!)
Сообщение автоматически объединено:
Та буде полюбе!)