- Реакции
- 6.096
Coming soon….
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
специфический у тебя рецепт что на ней весь состав держитсяНИТ! Без редиски это уже щи ,хоть ...полощи!)
Уевкольность продукту залежить від унікальності продуктуспецифический у тебя рецепт что на ней весь состав держится
Это главный ингредиент в окрошке! Без неё это уже не окрошка!)специфический у тебя рецепт что на ней весь состав держится
ммм вкуснотаЛопух, кропива, кульбаба чим тобі погані салати
А ти зря, ти навіть не уявляєш насчкількі смачноммм вкуснота
таким и делиться не захочется
не могу согласиться но и спорить не стануЭто главный ингредиент в окрошке! Без неё это уже не окрошка!)
...листя горіху,хрущі,хробаки! Нормальна їжа! Чого це ви!?Лопух, кропива, кульбаба чим тобі погані салати
Для необізнаних людей це щось дике краще вбити тварину забирати життя щоб на жратися,Лопух, кропива, кульбаба чим тобі погані салати
Можна,не вбивати! Придбати уже вбитим!Нерозумію як можна вбивати живе створіння різати його щоб потім їсти ужас
Я от лічно,тоже не вбиваю живих створінь!Можна,не вбивати! Придбати уже вбитим!![]()
Аххааа ладно я вам не проповідник я сказав істинну буття не одна вбивати заради , їжі якщо не стоїть питання виживання роду,... аххааа молодецьМожна,не вбивати! Придбати уже вбитим!![]()
Сейчас просто общаться, можно за общение 200 грн выиграть)Я никак не могу понять шо мине робить?
Не можна вбивати більше ніж потрібно!!! А ще не можна вбивати диких тварин,для того є свійські! Бро,тут філософія глибше ніж здається більшості!!!Аххааа ладно я вам не проповідник я сказав істинну буття не одна вбивати заради , їжі якщо не стоїть питання виживання роду,... аххааа молодець