- Реакции
- 6.114
Coming soon….
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та то импровизация) Там наверняка соль поваренная))Чув!?
А тобі не здається дивним ображатись на те що хтось припустив що ти наркоман,коли ти фоткаєш і виставляєш соля на НАРКОФОРУМІ!???...НІ,?ВСЕ ОК!?
![]()
Ми самі розберемось навіщо нам голова і язик,свої поради, будьласка лишай при собі а не озвучуй в голос!Свої припущення лишайте при собі а не озвучуйте в голос))) Це саме правильно для початку розібратися а тоді казати) Голова для того щоб думати а язик щоб кості від риби в горло не попали
Я тебе тегнув в головному чаті нажми на машину зверху якщо ти з телефонаЭто пипец, Я кстати тоже такое слышала
Ти вже мене мультом робив на бб і тут щось казав що я мульт всі твої припущення не правдиві от тому я і кажу я архіважга персона аххааа аххааа нехочу щоб без пруфів тут озвучували про мене що я їм багато солі я і так знаю це все переосилюю аххеМи самі розберемось навіщо нам голова і язик,свої поради, будьласка лишай при собі а не озвучуй в голос!
А форум на то він і форум,щоб обговорювати різні теми і різних персонажів,а на наркофорумі обговорюють ще й шкідливі звички один одного! Дядь ти точно не переплутав форуми???...я дивлюсь ти пирсона їбі Архіважна!!!...чі ти вже причастився з ранку?![]()
Так это понятно! И у меня все фото импровизация,и в трипах всё бутафория и трипы все придуманные,вы что реально думаете что я употребляю наркотики...нет конечно же!) я думаю что тут их никто не употребляет, но и я и остальные адекватно реагируют на предположения что я нарк!,на то он и наркофорум!... А не "чувкають" и начинают пизду в лапти обувать!Та то импровизация) Там наверняка соль поваренная))
Не суди по собіТак это понятно! И у меня все фото импровизация,и в трипах всё бутафория и трипы все придуманные,вы что реально думаете что я употребляю наркотики...нет конечно же!) я думаю что тут их никто не употребляет, но и я и остальные адекватно реагируют на предположения что я нарк!,на то он и наркофорум!... А не "чувкають" и начинают пизду в лапти обувать!
Пиздун ты честный,вот и всё!!! Базар с тобой окончен!!!Ти вже мене мультом робив на бб і тут щось казав що я мульт всі твої припущення не правдиві от тому я і кажу я архіважга персона аххааа аххааа нехочу щоб без пруфів тут озвучували про мене що я їм багато солі я і так знаю це все переосилюю аххе
Це твоя думка от і живи з нею я їх поважаю я не вправі забороняти тобі думати так як тобі вигідно отак а знаьцди мені на цих форумах за останніх півроку де я брав соль чи трипина неїПиздун ты честный,вот и всё!!! Базар с тобой окончен!!!
Ну если б меня солевой назвали я бы тоже была не рада))Так это понятно! И у меня все фото импровизация,и в трипах всё бутафория и трипы все придуманные,вы что реально думаете что я употребляю наркотики...нет конечно же!) я думаю что тут их никто не употребляет, но и я и остальные адекватно реагируют на предположения что я нарк!,на то он и наркофорум!... А не "чувкають" и начинают пизду в лапти обувать!
Ахахахаха очень абсурдная фраза получилась из-за Ника) честный пиздунПиздун ты честный
Так а я про щоНо вообще изначально я думала, что Спайдер и честный скоростныеизвините, пожалуйста) очень вы активные ребята
Уже так не думаю! Скоростные так долго один темп поддерживать не в силах, уже бы сдулись
Сообщение автоматически объединено:
У вас походу витамин Д и железо в норме![]()
Если на счёт тегнул я не нашлаи тут не спим
бывает дружеЕсли на счёт тегнул я не нашла
сегодняшнюю рульку мне в карман, а @chesnuy 200 с прокрута вечернего на ход ноги и мы таки не в обидеизвините, пожалуйста)