- Реакции
- 7.713

Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
мне еще не скинули...Все бабосики на рахуночку лала
вот такие пироги)так шо такие пироги
тебе отправили?Все бабосики на рахуночку лала
с котятамивот такие пироги)
слепыми?с котятами
тебе уже пришли победные 400?Ну нічого не хай. Уже так
Шо ти мені ставиш такі смайлики я навіть не бачу що ти там пишеш то вообще не до тебе прибери це червоненадеюсь не слепыми...если слепыши утонут - нам всем П*ЗДА!
Мені прийшли багато з різних місць)))тебе уже пришли победные 400?
больше не буду, если желторотики - раздражают, воздержусьШо
Шо ти мені ставиш такі смайлики я навіть не бачу що ти там пишеш то вообще не до тебе прибери це червоне
Сообщение автоматически объединено:
информативно)Мені прийшли багато з різних місць)))
А хто тебе рождражвє бро ти шо ану покажи хто давай його родражвти почнемо головне все має бути чотко один вистркл два рожраженія)))больше не буду, если желторотики - раздражают, воздержусь
информативно)
да меня никто не раздражаетА хто тебе рождражвє бро ти шо ану покажи хто давай його родражвти почнемо головне все має бути чотко один вистркл два рожраженія)))
в плане новостей, или достопримечательностей?Шо там у вас цікаве там в чернівцях
Не бро цікаве щось музей парк я таке люблю а як наркотик немає то можна і коньякув плане новостей, или достопримечательностей?
или в плане наркоты которой тут нормальной нет)