- Реакции
- 7.713

Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
особенно так-то ничего, я не местный, хоть живу тут 2,5 годаШось таке цікаве має бути
А чому шо там не так тож уютний городок нормальний такий кажуть але то такеособенно так-то ничего, я не местный, хоть живу тут 2,5 года
Есть музеи, площади, парки
Экскурсоводы водят людей.. но город честно говоря не мой
ну для меня не очень, он да - уютный. НО - НЕУДОБНЫЙ(А чому шо там не так тож уютний городок нормальний такий кажуть але то таке
как без рукЯ знову з вами як ви без мене
Ну вже не перебільшуй аххакак без рук
ну ладно..Ну вже не перебільшуй ахха
фен стимит, голова не знает что делать, глаза усталиНу то добре так ахха
Шо робити бро береш музичку усвуха і ідеш гуляти насолоджуватися життямфен стимит, голова не знает что делать, глаза устали
еще не купил наушники, с ноута слушать буду - не проблемаВсе мож
Шо робити бро береш музичку усвуха і ідеш гуляти насолоджуватися життям
Ну. От саме маєш стимул піти по ломбардах походити прицілитисяеще не купил наушники, с ноута слушать буду - не проблема
Тогда надо : Голову - помытьНу. От саме маєш стимул піти по ломбардах походити прицілитися
Ну це ще зранку потрібно робити було бро то не знаюТогда надо : Голову - помыть
Зубы - почистить
Перекусить
Ну и всё наверное
да я утром от подружки причалапал...Ну це ще зранку потрібно робити було бро то не знаю
так я и не кушалЯсно. То зуби читати не треба бо від подружки причалапав ти такий кумедний