Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 750 смс)

«Без свободи думки не може бути такого поняття, як мудрість, а також суспільної свободи без свободи слова». - Бенджамін Франклін

Україна може розраховувати на додаткові 650 млн євро збройової допомоги від Німеччини, які будуть виділені у грудні цього року. Про це повідомив німецький канцлер Олаф Шольц, який сьогодні, 2 грудня, прибув до Києва.

«Зі стиснутим кулаком руки не потиснеш». - Індіра Ганді

Влітку цього року Польща уклала дійсно рекордний для себе контракт аж на 10 млрд доларів за закупівлю одразу 96 ударних вертольотів AH-64E Apache, постачання яких має тривати протягом 2028-2032 років, водночас з огляду на кількість машин та кошти, які потрібно витратити на закупівлю, а згодом і на обслуговування цих літаків, виникає питання доцільності закупівлі аж такої кількості гелікоптерів.

Розуміючи дану ситуацію я спілкуюся зі спамерами...

Повертаючись до Польщі, то, як розповідає видання Defence.24, питання доцільності закупівлі майже сотні гелікоптерів Apache підіймалося на телевізійній програмі Polsat "Gość Dzieńrzeń", в якій брав участь очільник оборонного відомства Польщі Владислав Косіняк-Камиш.

Який на питання журналіста про те, чи потрібні сьогодні бойові гелікоптери в епоху дронів відповів, що "ключем до успіху" є поєднання таких бойових одиниць, як гелікоптер Apache, перед яким летить дрон, над ним в небі винищувачі F-35 і на землі - танки Abrams.

«У житті людини важливі три речі. Перша — бути добрим. Друга — бути добрим. Третя — бути добрим». - Генрі Джеймс

Генрі Джеймс хуйни не скажет

«Є три вірних друга — стара жінка, старий пес і готові гроші». - Бенджамін Франклін

будние дни намного больше нравятся

так шо щас я кайфую

понимаю, самого воскресенье бесит, скукота да и только
Чимало часу проводжу вдома, ще й на вулиці потеплішало, а я обігрів підняв
Голова навіть вчора боліла, то пійшов пройтись подихати свіжим повітрям, поміркувати

«Усі наші мрії можуть здійснитися, якщо у нас буде сміливість йти за ними». - Уолт Дісней

Чимало часу проводжу вдома, ще й на вулиці потеплішало, а я обігрів підняв
Голова навіть вчора боліла, то пійшов пройтись подихати свіжим повітрям, поміркувати
у меня тоже вчера вечером болела, да так сильно, но спать лег в 10, а для меня это ппц как рано, но в 11 проснулся

• Мне нравится
Реакции: DiOR
«Знання — це знати, що помідор — це фрукт. Мудрість — це знати, що не класти його у фруктовий салат». - Браян О'Дрісколл

Назад
Сверху Снизу