Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 750 смс)

Бро весною ми ж домовилися, як тількі ситуація зміниться я одразу відправлю..Я пам'ятаю про нашу розмову!!!!
я тоже хочу!) можно мне?)
Сообщение автоматически объединено:

Да я бухав жостко дуже жостко!!! Я тому хочу спробувати все по іншому
на детоксе побывал?)

я тоже хочу!) можно мне?)
Давай домовимся, так як тількі оця вся ситуація з цими патрулями закінчиться одразу списуємся і буде вам хороша смага для відпочинку... Зараз ніяк, мені ще за самогоноваріння попасти для повного щастя😉.

Бро весною ми ж домовилися, як тількі ситуація зміниться я одразу відправлю..Я пам'ятаю про нашу розмову!!!!
Вважаєш що весною сітуація зміниться на краще?

Ну а ми рґпродовжуємо спілкування на тему корисних копалин і хорошого самогону!!!!

Цікаво, як пройде сам процес мирової угоди, і яку територію відтяпає Рашка у нас?

У Єкатеринбурзі спалахнула пожежа у цеху з виробництва полістиролу​

У Єкатеринбурзі спалахнула пожежа у цеху з виробництва полістиролу​

Про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Відомо, що «Полістирол-буд» розташований неподалік аеропорту Кольцове. Вогонь охопив площу у 1,5 тисячі квадратних метрів, до ліквідації пожежі залучили 62 рятувальники та 22 одиниці техніки. Наразі причину займання не повідомляють, проте російське МНС зазначило про одного постраждалого.

Про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Відомо, що «Полістирол-буд» розташований неподалік аеропорту Кольцове. Вогонь охопив площу у 1,5 тисячі квадратних метрів, до ліквідації пожежі залучили 62 рятувальники та 22 одиниці техніки. Наразі причину займання не повідомляють, проте російське МНС зазначило про одного постраждалого.
Мешканцям же радять не відкривати вікна і виходити на вулицю тільки в масках чи респіраторах.

Варто зазначити, що поліетилен, який виробляється на заводі, росіяни використовують для укриття від тепловізорів, а також у виробництві складових дронів.

В кожного своє розуміння спілкування із смислом....Бро ти ж вроде адекватний🤣🤣🤣

А що можна отак смайлики ставити давайте смацликами спілкуватися аххха

Украина никогда не согласится на частичное членство в НАТО, - Зеленский​

Це звичайно цікаво але йома йо ну давайте якось цікавіше ахха

Назад
Сверху Снизу