- Реакции
- 11.451
ну а как ты хотел, я тоже много где проебывал из-за того шо переключался туда сюда
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та нормально бро я на подив чомусь радий за тебе...мені навпаки цікаво що було з ким змагатисяну а как ты хотел, я тоже много где проебывал из-за того шо переключался туда сюда
ну ты в последний день валить начал, а у меня уже сил не было, я думал шо ты выиграешьТа нормально бро я на подив чомусь радий за тебе...мені навпаки цікаво що було з ким змагатися
Ну такоє пожали один одному руки і продовжуємо в тому ж дусі,ну ты в последний день валить начал, а у меня уже сил не было, я думал шо ты выиграешь
ну а раньше вообще одна и та же выигрывала, поэтому в сентябре никто и не победил - потому шо толку мало соревноваться
да, валим с новыми силами, хоть это и тяжковато бывает иногдаНу такоє пожали один одному руки і продовжуємо в тому ж дусі,
Оце ти прав багато хто думає що це дуже легко я сам був такий колись так думав поки непоняв ...да, валим с новыми силами, хоть это и тяжковато бывает иногда
ну вы с телефона валите - для меня это вообще пиздец был быОце ти прав багато хто думає що це дуже легко я сам був такий колись так думав поки непоняв ...
Та я з компа вообще неможу хіба не знаю я пробував то в мене натирати на телефоні набагато швидше але то діло привички...не, с телефона норм, просто на зарядку постоянно кидать то такое
с пк удобнее
Win winВ смислі є генератор але він працює з перепадами напруги тому можна запросто спалити духовку
поздравляю с победойТа я з компа вообще неможу хіба не знаю я пробував то в мене натирати на телефоні набагато швидше але то діло привички...
Пишу лс яБлагодарюWin win
Благодарю бро я замітив що в нас переменно так по черзіпоздравляю с победой
ну да, шоб все было по справедливостиБлагодарю бро я замітив що в нас переменно так по черзі