- Реакции
- 11.453
я водку не пил уже лет 6 наверное
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти шо гониш які порівняння шишки шишки це божественно пахне це просто неповторно ммммну по запаху похоже на шишки, но шишки в 100000000000000000000000000000 раз круче, а сиги это хуйня собачья
ну может у меня с носом шото, но по запаху +- похожеТи шо гониш які порівняння шишки шишки це божественно пахне це просто неповторно мммм
А сиги це просто ужас як смердять..
Да табак вирощений дома в мене дід самкрути робив то той пахне реально приємно
Да тут правий сто проциків...Я люблю траву на какашках вирощену вона тоді пре якось так природньо бо ці штучні чорта крепко вже вбивчіну может у меня с носом шото, но по запаху +- похоже
в любом случае сиги хуйня, шишки топ
та мало того шо яд, еще и мимо проходишь а хуйня на тебя дым выдувает и хочется в голову дать, а по закону нельзя ьiьiьiКультура пития, парни.
А табак яд пиздец.
без удобрений вообще ничего расти не будетДа тут правий сто проциків...Я люблю траву на какашках вирощену вона тоді пре якось так природньо бо ці штучні чорта крепко вже вбивчі
Да це точно головне правильне місце вибратибез удобрений вообще ничего расти не будет
у соседа на огородеДа це точно головне правильне місце вибрати
Точно так посередині щоб і доступ був і непоняли шо твоєу соседа на огороде
ну конечно, если шо то он всё мгагагаТочно так посередині щоб і доступ був і непоняли шо твоє