Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Всем похуйу меня стаф закончился(
это точноВсем похуй
Ого))) как вспомню,аж стрёмно(Так я сьогодні вирішив себе побалувати мускатним горіхом
Как он действует? На что похоже?Так я сьогодні вирішив себе побалувати мускатним горіхом
купил споровый отпечаток. у кота бегемотаНормально скажи де брав сам міцелій?
Як Шмаль є задатки лсд...кароче мені прикольно перший день як конопля другий день як екстазі і лсдКак он действует? На что похоже?
я думал от него в олсновном тошнота и тпЯк Шмаль є задатки лсд...кароче мені прикольно перший день як конопля другий день як екстазі і лсд
30 грам мелеш і випивиєш через три години починає бувпє через п'ять
Не він спочатку так підташнює але потім прикольноя думал от него в олсновном тошнота и тп
А попуски?Як Шмаль є задатки лсд...кароче мені прикольно перший день як конопля другий день як екстазі і лсд
30 грам мелеш і випивиєш через три години починає бувпє через п'ять
Якщо ти небухпєш бо неможна то ти такий яксв тебе лайтовий будун таки ходиш на приколі розслаблений нормальноА попуски?
Да прибудет с тобой Теренс МакКеннау меня литровая банка мицелием почти дозаросла)