Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 750 смс)

«Тільки довірся собі, тоді ти знатимеш, як жити». - Йоганн Вольфганг фон Гете

Точно давайте будемо робити так

да давай давай спамь еще

Саме так все і буде як скажете

«Знання має три ступені: думку, науку, осяяння. Засобом або знаряддям першого є відчуття; другого — діалектика; третього — інтуїція». - Плотін

мало спама, надо больше бляха муха

Все саме так давайте побільше

«Кожен великий прогрес у науці випливає з нової сміливості уяви». - Джон Дьюї

Все прекрасно сьогодні день прикольний

«Скажи мені, і я забуду. Навчи мене, і я запам’ятаю. Залучи мене, і я навчуся». - Бенджамін Франклін

Все так само яксі раніше благодарю

«Рано чи пізно перемагають ті, хто думає, що може». - Річард Бах

Перемога це чистота наиерения і поставленої цілі якщо грязь попадає в підшипник вона руйнує її з часом

«Ви вчитеся говорити, говорячи, навчатися, навчаючись, бігати, бігаючи, працювати, працюючи; так само ви вчитеся любити, люблячи». - Анатоль Франс

«Ви вчитеся говорити, говорячи, навчатися, навчаючись, бігати, бігаючи, працювати, працюючи; так само ви вчитеся любити, люблячи». - Анатоль Франс
та не может быть

«Люди, які майже унікальні тим, що мають здатність вчитися на досвіді інших, також примітні своєю очевидною несхильністю до цього». - Дуглас Адамс

«Люди, які майже унікальні тим, що мають здатність вчитися на досвіді інших, також примітні своєю очевидною несхильністю до цього». - Дуглас Адамс
какой ты молодец

«Я вважаю, що моє життя належить громаді, і поки я живу, я маю честь робити для неї все, що можу». - Бернард Шоу

Назад
Сверху Снизу