- Реакции
- 3.895
Да,ну то дивись аби вони не начали проходити так як потрібно товарисчу старшині!!!)))Мені трохи жалко що вони ці дні проходять не так як мені потрібно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да,ну то дивись аби вони не начали проходити так як потрібно товарисчу старшині!!!)))Мені трохи жалко що вони ці дні проходять не так як мені потрібно
Шо хоч може бути це ж такеДа,ну то дивись аби вони не начали проходити так як потрібно товарисчу старшині!!!)))
щасСміюся бо не відкриває хоче реєстрації дідька їм а не реєстрація
щас
но это другое ))
ого нормальное ощущение )Моя підсвідомість зловила нотку оргазму )))
Вмієш ти так тонко сколихнути Чоловіку гормони)ого нормальное ощущение )
поздравляю )
наверное это врожденное )Вмієш ти так тонко сколихнути Чоловіку гормони)
Це є нормально для жінки))) це ж природа, просто ти це вмієш дуже тонко в тебе сильна жіноча енергетиканаверное это врожденное )
ну я бы не торопилась судить людей только по обложкеЦе добре коли жінка є жінка а не цлялька розцяуькована а сама пустишка без душі
Я неосуждаю нікого мені достатнього відчути Человека ...а якщо душі немає то що б там не робилося її не буде)ну я бы не торопилась судить людей только по обложке
за каждым человеком стоит история его становления таковым
и ее сложно в полной мере осознать