- Реакции
- 6.770
Как на роботе,ёпта!))да мы тут день в день
прям как форума тень ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Как на роботе,ёпта!))да мы тут день в день
прям как форума тень ))
Нам положено,мы же PRO,команда форума как не как!да мы тут день в день
прям как форума тень ))

мастерски наводить суету входит в наши обязанностиНам положено,мы же PRO,команда форума как не как!
То є ти який немаєш терпіння івелешеся на всі провокації ахха неадекват це ти я заявляю прямоНе обращай внимания,всегда найдётся провокатор-неадекват!
Хам ти а не ПРОНам положено,мы же PRO,команда форума как не как!
Думаю что если ты хочешь меня задеть укуси меня за гамно!Думає що маючи лейбу вже одразу человеком став аххааа

Для чого це мені, я таким не займаютґся, я просто кажу прямо те що я бачуДумаю что если ты хочешь меня задеть укуси меня за гамно!
Это никому не интересно ,твои тешобачувысеры!!!Для чого це мені, я таким не займаютґся, я просто кажу прямо те що я бачу
Думаю что я тебя нахуй смогу послать и с лейбой иного качества! Думаю что это мне под силу!!!Думає що маючи лейбу вже одразу человеком став аххааа
Вітаю ви очередний бикДумаю что я тебя нахуй смогу послать и с лейбой иного качества! Думаю что это мне под силу!!!
Очередь за тобой? Ты крайний!?Вітаю ви очередний бик
Ну так и не говори,100 раз уже просил,не доходит!? Или синька чмо но пить не брошу!?!?Дальше немає про що говорити немає з ким
Стількі поплавків зустрічаю вроде людина почни спілкуватися нема' про що ...немає про щоДальше немає про що говорити немає з ким
мастерски наводить суету входит в наши обязанности
Точьно!это пункт в контракте прописан
и далеко не мелким шрифтом ))
 "Брать активное участия в жизни форума"
 "Брать активное участия в жизни форума"Та вони думають що знають щось про когось аххааа, а знають тількі те що читають що їм пишуть , написав п'ю думають алкаш, аххааа а може і непив ніколи а може і не алкаш , але там шо віжу то пою))) ураСтількі поплавків зустрічаю вроде людина почни спілкуватися нема' про що ...немає про що