- Реакции
- 4.796
Как на роботе,ёпта!))да мы тут день в день
прям как форума тень ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Как на роботе,ёпта!))да мы тут день в день
прям как форума тень ))
Нам положено,мы же PRO,команда форума как не как!да мы тут день в день
прям как форума тень ))
мастерски наводить суету входит в наши обязанностиНам положено,мы же PRO,команда форума как не как!![]()
То є ти який немаєш терпіння івелешеся на всі провокації ахха неадекват це ти я заявляю прямоНе обращай внимания,всегда найдётся провокатор-неадекват!
Хам ти а не ПРОНам положено,мы же PRO,команда форума как не как!![]()
Думаю что если ты хочешь меня задеть укуси меня за гамно!Думає що маючи лейбу вже одразу человеком став аххааа
Для чого це мені, я таким не займаютґся, я просто кажу прямо те що я бачуДумаю что если ты хочешь меня задеть укуси меня за гамно!![]()
Это никому не интересно ,твои тешобачувысеры!!!Для чого це мені, я таким не займаютґся, я просто кажу прямо те що я бачу
Думаю что я тебя нахуй смогу послать и с лейбой иного качества! Думаю что это мне под силу!!!Думає що маючи лейбу вже одразу человеком став аххааа
Вітаю ви очередний бикДумаю что я тебя нахуй смогу послать и с лейбой иного качества! Думаю что это мне под силу!!!
Очередь за тобой? Ты крайний!?Вітаю ви очередний бик
Ну так и не говори,100 раз уже просил,не доходит!? Или синька чмо но пить не брошу!?!?Дальше немає про що говорити немає з ким
Стількі поплавків зустрічаю вроде людина почни спілкуватися нема' про що ...немає про щоДальше немає про що говорити немає з ким
мастерски наводить суету входит в наши обязанности
Точьно!это пункт в контракте прописан
и далеко не мелким шрифтом ))
Та вони думають що знають щось про когось аххааа, а знають тількі те що читають що їм пишуть , написав п'ю думають алкаш, аххааа а може і непив ніколи а може і не алкаш , але там шо віжу то пою))) ураСтількі поплавків зустрічаю вроде людина почни спілкуватися нема' про що ...немає про що