- Реакции
- 7.379
Доброе утрожаль что до моей подушки никто так и не добрался
Сообщение автоматически объединено:
доброе утро всем
если оно доброе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Доброе утрожаль что до моей подушки никто так и не добрался
Сообщение автоматически объединено:
доброе утро всем
если оно доброе
замершей и под снегомСнова прейдется в земле искать!))
Це нормально, як настрій зранку))не ноут я откладываю а перед сном перемещаюсь в телефон ))
...лирическая)))замершей и под снегом
ну что за песня
Дайте послухати)))...лирическая)))
та более менееЦе нормально, як настрій зранку))
кто знаетДайте послухати)))
Це мені здається зараз у всіх так я сплю з телефоном їм з ним і зараз з ним....це я рахую неправильно зовсім, але на даний час це єдине джерело інформаціїта более менее
глаза открыла
и залезла сразу в ноутбук
но что поделатьЦе мені здається зараз у всіх так я сплю з телефоном їм з ним і зараз з ним....це я рахую неправильно зовсім, але на даний час це єдине джерело інформації
Це в мене період такий, я навчаюся користуватися всіма цими технологіями, але якби не хороші вчителі то я і ще б незнав би на яку кнопочку нажатино что поделать
если время переносит глобальную часть досуга в интернет просторы
а раньше ты с такими технологиями не взаимодействовал что ли ?Це в мене період такий, я навчаюся користуватися всіма цими технологіями, але якби не хороші вчителі то я і ще б незнав би на яку кнопочку нажати
Розумієш телефон для мене це засіб зв'язку тобто базове користування дзвінки повідомлення , соц мережі, а зараз куча всього особливо штучний інтелект це все змінюєа раньше ты с такими технологиями не взаимодействовал что ли ?
да тут и не поспоришьРозумієш телефон для мене це засіб зв'язку тобто базове користування дзвінки повідомлення , соц мережі, а зараз куча всього особливо штучний інтелект це все змінює
Там половина всего "функционала" и нах ненужно!да тут и не поспоришь
фунционал растет в геометрической прогрессии
а понимание как его использовать запаздывает
Там половина всего "функционала" и нах ненужно!![]()
Та я пам'ятаю як в дитинстві приставка була денді і ми грали були такі горді що шарим а наші батьків не шарять, а зараз діти шарять а ми трошки вже невстгаємо як воно покругуда тут и не поспоришь
фунционал растет в геометрической прогрессии
а понимание как его использовать запаздывает
то что дети с малых лет получают девайсы для занятия их вниманияТа я пам'ятаю як в дитинстві приставка була денді і ми грали були такі горді що шарим а наші батьків не шарять, а зараз діти шарять а ми трошки вже невстгаємо як воно покругу
Ні я не про те, це зло я згідний ч про те що діти скоріше розуміють і влавлютьто что дети с малых лет получают девайсы для занятия их внимания
не дает им больше понимания об устройстве которым он владеют
кроме как освоения некоторых возможностей путем проб ошибок и интуитивной адаптации