- Реакции
- 18.960
Всё у нас ещё вперёди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та куда спішитиДерзайте парни молодчики
Рух цим уже можна посилити я так думав думав і потім зрозумів що вже багато позаді завтра може і не наступити такі реалії сьогоденняВсё у нас ещё вперёди
Уклон – рухай свою безопасностьУклон – это уклоняться каждый день
Проснувся ухильнувся так зараз кожен ранокУклон – это уклоняться каждый день
В мене сусід отримав бронь і тепер ходить перець і розказує що служити треба всім ховаються і тд і тп сам сидів рік.. прийде пора йому згадають по чому огірки були у 22 роціУклон – рухай свою безопасность
Ну и дятел блятьВ мене сусід отримав бронь і тепер ходить перець і розказує що служити треба всім ховаються і тд і тп сам сидів рік.. прийде пора йому згадають по чому огірки були у 22 році
И таких сука дохуя, флюгеры ебучие. На самом деле, не будь принципиальных людей не было бы нихера, но мало кто это понимаетВ мене сусід отримав бронь і тепер ходить перець і розказує що служити треба всім ховаються і тд і тп сам сидів рік.. прийде пора йому згадають по чому огірки були у 22 році
Отакі люди без розумуНу и дятел блять
Да, к большому сожалениюОтакі люди без розуму
Тепер получається що в нашому окрузі Іллінос появився як то назва фільму "ворог мій" або " враг у ворот"Да, к большому сожалению
Та да, так и есть но сути делаТепер получається що в нашому окрузі Іллінос появився як то назва фільму "ворог мій" або " враг у ворот"
Прикольно що до 5 тисяч підняли флудку так спокійно сталоНормально делай - нормально будет
@baza support доброго ранку, можливо зміните кіл кість смс три в ряд так буде цікавіше, або не більше одногоПрикольно що до 5 тисяч підняли флудку так спокійно стало
Там напрочь пропитый и пронюханный мозг, не удивляйся)Вот это тебя рвет![]()