⚠️ ФЛУДИКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

"Відкриття полягає в тому, щоб побачити те, що всі бачили, і думати, що ніхто інший не думав". - Джонатан Свіфт

"Я пропустив понад 9000 пострілів у своїй кар'єрі. Я програв майже 300 ігор. 26 разів мені довіряли, що я виграє гру і пропустив. Я провалився знову і знову в житті. І тому мені вдається". - Майкл Джордан

"Я пропустив понад 9000 пострілів у своїй кар'єрі. Я програв майже 300 ігор. 26 разів мені довіряли, що я виграє гру і пропустив. Я провалився знову і знову в житті. І тому мені вдається". - Майкл Джордан
Ти не чуєш в умовах написано два смс в ряд що ти робиш...жесть

"Використовуйте те, якими талантами ви володієте; ліс був би дуже мовчазним, якщо там не співали птахи, крім тих, хто найкраще співав". - Генрі Ван Дайк -молодший

"Дружба з самим собою важлива, тому що без неї не можна дружити ні з ким у світі". - Елеонора Рузвельт

Ти глянь шо воно чудить афігеть ахха

@BAZARC SUPPORT як рахуєш його крутити будеш?
я сразу говорю - меня не учитывайте!) на призы не претендую. Я на банер набиваю!)_
Так иди туда чей баннер носишь, хули ты тут правила игнорируешь?

Продовжуємо робити активно тримаємо фоуділку боремся з роботами вони вже наступають

Отак завжди доки носом не ткнеш не розуміють

Интересно, а можно ли оплату за баннер получить на такси?

Але ми не здаємся робимо активно актив так буває все воно

Приветик, как вы тут?
Сообщение автоматически объединено:

Якщо так то потрібно ще зробити один захід і буде все добре
Артуру твой рисунок понравился и думаю ты видел и так же думаю что есть шанс на твою победу братка)

Назад
Сверху Снизу