⚠️ ФЛУДИЛКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

Капець головне тиждень перший протягнути і буде тоді спокійно без пивка

І тобі доброго ранку , так виспався круто тверезим зранку бодрячком
Пока мотивация работает, дальше надо дисциплину подтягивать (по формуле) 😂
Сообщение автоматически объединено:

Капець головне тиждень перший протягнути і буде тоді спокійно без пивка
Да-да, в этом вся суть считай, дальше проще это точно

Похоже, надо заваривать кохвэ

Яка там мотивація це називається треба бо зараз вибору без вибору
Ну то я в общем плане формулу описал, а то что в угол с ограничениями гонят это да..

Похоже, надо заваривать кохвэ

Ну то я в общем плане формулу описал, а то что в угол с ограничениями гонят это да..
Оце і в мене така проблема зранку привчив себе до кофі і тепер теж думаю як ще з цього злізти

Отож бо наш Потужныч просроченный :19:

Оце і в мене така проблема зранку привчив себе до кофі і тепер теж думаю як ще з цього злізти
Та просто недельку пьёшь – полторы отдыхаешь, потом наоборот и так прорабатывать, смотреть как тебе подходит, подстраивать режим.

Оно то со всем было бы хорошо
Отож бо наш Потужныч просроченный :19:

Та просто недельку пьёшь – полторы отдыхаешь, потом наоборот и так прорабатывать, смотреть как тебе подходит, подстраивать режим.

А там увидим что оно там будет
Та шо заморозять потім той мобілізує ще міліон залиже рани і знову кудась полізе якщо не до нас то туда через калініград воно ж буде це робити поки глобалісти плани свої не втілять їм потрібна ядерна війна

Та шо заморозять потім той мобілізує ще міліон залиже рани і знову кудась полізе якщо не до нас то туда через калініград воно ж буде це робити поки глобалісти плани свої не втілять їм потрібна ядерна війна
Та бля да, пока только разгон планируется

Назад
Сверху Снизу