- Реакции
- 18.362
Короче шо, надо доделывать
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну головне що люди вірять що це вони вибираютьТа б*ля пи*орасы всё нахой![]()
Та бляя, так ведомы шо пздц)Ну головне що люди вірять що це вони вибирають
Створили ілюзію вибору для кастрюльоголовихНу головне що люди вірять що це вони вибирають
Ну головне що люди вірять що це вони вибирають
Зацени Вайбец, ото тусич
Давно вже не тусив ехНу прикольний
Да писец, у меня 2 года назад был тусич на хате, ну там именно подготовка была (музыка, свет, нарДавно вже не тусив ех
Вот ще есть, уже выпилили некоторые
Вот ще есть, уже выпилили некоторые
В мене директор на коксі сидів в я на фені ми один одного розумілиДа-да, щаришь в яблочко![]()
Агач, это тоже выкупаю, "рыбак рыбака.."В мене директор на кручі сидів в я на фені ми один одного розуміли
Він ого ходив улибався на мене гляне і улибаєтьмя в очі в нього під коксом голубі голубі стають аххаааАгач, это тоже выкупаю, "рыбак рыбака.."
Ну если такого цвета, то будут стеклянные и ещё выразительнееВін ого ходив улибався на мене гляне і улибаєтьмя в очі в нього під коксом голубі голубі стають аххааа

А коли перенюзхає то шось розказує розказує і завіс губи оближе і дальше я ховався за шкаіом так реготавНу если такого цвета, то будут стеклянные и ещё выразительнее![]()
Ну после кокэйна есть лёгкая паранойа, т.к обостряются звукиА коли перенюзхає то шось розказує розказує і завіс губи оближе і дальше я ховався за шкаіом так реготав
Але так і не дав мені попробувати коксу директорНу после кокэйна есть лёгкая паранойа, т.к обостряются звуки