- Реакции
- 18.525
Да ктож знал бро, а даже если и да то никто не верил до последнего..)Все разом там за місяць 45к крон получав хах дурень приїхав щ за два тижнів до війни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ктож знал бро, а даже если и да то никто не верил до последнего..)Все разом там за місяць 45к крон получав хах дурень приїхав щ за два тижнів до війни
Я завжди кажу все прямо, це ти хочеш чути Лише те що тобі хочеться)Ты хоть иногда думаешь что несёшь???
Та да так буврє воноДа ктож знал бро, а даже если и да то никто не верил до последнего..)
Та да куда ж мені з моєю малі повагою кастрюльою на голові думатиДа поняла давно - думать это не твоё.
План был рэтэльно продегустированТа да куда ж мені з моєю малі повагою кастрюльою на голові думати![]()
Имеется просьба, не комментируй мои СМС. Я не могу с тобой общаться.Та да куда ж мені з моєю малі повагою кастрюльою на голові думати![]()
Осталось только перелить мысли в текст и предложенияПлан был рэтэльно продегустирован
Не можу я так за тобою сохну шо аж розум втрачаюИмеется просьба, не комментируй мои СМС. Я не могу с тобой общаться.
Пишемо маємо це робитиРебьята, жжете, не останавливайтэс
Це як це тебе роздаюТы меня раздаешь пиздец![]()
Знаю я такий тип людей самі не знають що від життя хочуть сам такийТа ладнопий пиво і розслабся
Почему бы собственно говоря и неНормально вы делаете, присоединюсь пожалуй