Добридень шановні читачі!
Хочу опублікувати невеликий репорт для магазину BENETTON.
Сьогодні зрання прокинувшись мені було трохи сумно, і це не дивно, бо такий сезон: авітаміноз, ГРВІ, грип, коронавіруси ще повернулись, то я був трохи засмучений коли прочитав усі ці новини на сайті телевізійної служби новин.
Одже, після вранішніх справ мені в голову прийшла гарна ідея. Згадавши, що завтра п'ятниця я вирішив організувати невеличке свято та придбав дві пігулки Punisher, для себе та товариша з яким полюбляю грати у вихідні у більярд. Він не знає, що я придбав, отже завтра буде невеличкий сюрприз, якраз ми зібрались розіграти невеличкий турнір.
Все дуже просто.
Зайшовши до месенджера телеграм швиденько віднайшов бот мого улюбленного магазина BENETTON, але старий бот знесли, тому я навідався до сайту
https://benetton.so/
Щоб знайти найсвіжіші контакти , після чого перейшов до телеграм-боту для перегляду меню на сьогодні.
Знайшовши те що потрібно я відразу зробив та оплатив замовлення, за три хвилини бот видав мені фотокартку скарбу з місцем, яке знаходилось на другому кінці адміністративного району, місце майже відповідало заявленому районові, можливо з похибкою в 2 км, бо в боті була вказана станція метро. Я зрозумів куди мені треба пересуватись і відразу ж поїхав забирати.
Приїхавши на місце я відразу побачив місце, де мене очікував магніт з двума пігулками. Забравши в дотик скарб я посміхнувшись вирішив замовити собі флетвайт у вав'ярні, після чого поїхав далі у справах.
Дякую магазину BENETTON за бездоганний сервіс та якість світового рівня!