Трип репорт BENETTON 👽 XTC PUNISHER

Прислушался бы лучше к моему совету, хотя ты мужик взрослый, думай.
Я тебе не завжди розумію, тому реагую по-різному.
Але дякую за увагу
Може ти й правий десь , то вже таке
Погані вчинки куди гірше

Привет!
Я бы сказал шедеврально , нет божественно или даже гениально,ты видишь что я слов даже подобрать не могу одни эмоции МЛЯ)
Це мабуть слово чоткий
Чоткий недорепорт

Ладно, мне пофиг, мог бы просто попросить прощения у всех, кому наговорил гадостей и жил бы с чистой совестью. Вроде же нормальный парень был. Пока Табекс не начал жрать 😁
Там понял мало извинений.
Там нужно чтобы ты съездил на Отрадный и проверил работает ли Фарма.

@JackJeebs понял, сел на 14, 15 трам и вылез за одну остановку до конечной.
трам прям у входа тормозит

@JackJeebs задача для тебя как для настоящего капо

Ладно, мне пофиг, мог бы просто попросить прощения у всех, кому наговорил гадостей и жил бы с чистой совестью. Вроде же нормальный парень был. Пока Табекс не начал жрать 😁
Цікавий факт,
ти гарно підмітив за Табекс, але ж я дорослий чоловік і не буду зсисатись на нього.
Я перед ТГК31 мабуть вибачився би, так склалось що десь я трохи перекурив лишнього та й такі справи, але і ТГК31 немає на що ображатись незважаючи на те що я видалив репорти на BMW усі в кількості 7 репортів залишились на ББ, хоча я цих сім разів брав на тест шишки у загальному з двух форумів та дружньо дублював.
Я ж не в курсі був щодо тонкощів бізнесу.
Так, трохи жалкую, бо ТГК31 виручав мене завжди.

Добридень шановні читачі!
Хочу опублікувати невеликий репорт для магазину BENETTON.

Сьогодні зрання прокинувшись мені було трохи сумно, і це не дивно, бо такий сезон: авітаміноз, ГРВІ, грип, коронавіруси ще повернулись, то я був трохи засмучений коли прочитав усі ці новини на сайті телевізійної служби новин.
Одже, після вранішніх справ мені в голову прийшла гарна ідея. Згадавши, що завтра п'ятниця я вирішив організувати невеличке свято та придбав дві пігулки Punisher, для себе та товариша з яким полюбляю грати у вихідні у більярд. Він не знає, що я придбав, отже завтра буде невеличкий сюрприз, якраз ми зібрались розіграти невеличкий турнір.

Все дуже просто.
Зайшовши до месенджера телеграм швиденько віднайшов бот мого улюбленного магазина BENETTON, але старий бот знесли, тому я навідався до сайту https://benetton.so/
Щоб знайти найсвіжіші контакти , після чого перейшов до телеграм-боту для перегляду меню на сьогодні.
Знайшовши те що потрібно я відразу зробив та оплатив замовлення, за три хвилини бот видав мені фотокартку скарбу з місцем, яке знаходилось на другому кінці адміністративного району, місце майже відповідало заявленому районові, можливо з похибкою в 2 км, бо в боті була вказана станція метро. Я зрозумів куди мені треба пересуватись і відразу ж поїхав забирати.
Приїхавши на місце я відразу побачив місце, де мене очікував магніт з двума пігулками. Забравши в дотик скарб я посміхнувшись вирішив замовити собі флетвайт у вав'ярні, після чого поїхав далі у справах.

Дякую магазину BENETTON за бездоганний сервіс та якість світового рівня!

Гуд отзыв
А новостную помойку не рекомендую всё то шлак и засоряет башню

Цікавий факт,
ти гарно підмітив за Табекс, але ж я дорослий чоловік і не буду зсисатись на нього.
Я перед ТГК31 мабуть вибачився би, так склалось що десь я трохи перекурив лишнього та й такі справи, але і ТГК31 немає на що ображатись незважаючи на те що я видалив репорти на BMW усі в кількості 7 репортів залишились на ББ, хоча я цих сім разів брав на тест шишки у загальному з двух форумів та дружньо дублював.
Я ж не в курсі був щодо тонкощів бізнесу.
Так, трохи жалкую, бо ТГК31 виручав мене завжди.
Кинув курити цигарки?

@JackJeebs и перед Алексом можно извиниться, человек мне придлогал выбор, а я выбрал не то, теперь наблюдаю со стороны и понимаю.
@Alexxghost извини, был неправ.

@JackJeebs и перед Алексом можно извиниться, человек мне придлогал выбор, а я выбрал не то, теперь наблюдаю со стороны и понимаю.
@Alexxghost извини, был неправ.
Если человек признаёт вину, это значит только одно он может мыслить и имеет критическое мышление, что в наше время редкость.

Если человек признаёт вину, это значит только одно он может мыслить и имеет критическое мышление, что в наше время редкость.
Да, был неправ много раз, но это были эмоции справоцированые изнутри моего сознания.
Хули я нарк с ебейшим стажем который решил выйти из каматоза и не смог совладать с эмоциями.
Ладно, не буду продолжать а то под грибами сейчас вообще расплачусь

А Шива затихарился наверное играет билик
@Шива ау как XTC?

Критическое мышление взрощенное через взгляд сквозь призму,
через мусорную урну в которой себя идентифицировал.

Кем являюсь я ? Ответ зависит от того кому был задан данный вопрос.

Назад
Сверху Снизу