- Реакции
- 6.184
Здравствуйте! Как ваши делишки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Здаровченко) да потихоньку спасибо большое) в целом все нормально) а твои там как?)Здравствуйте! Как ваши делишки?
Та да буває що і навпаки ну то таке воноРаз на раз не приходится)) посмотрим как оно будет))![]()
Я навпаки, не дивлюся телевізор, щоб жити спокійно броТелевизор смотрю и стараюсь всем этим -
не проникаться, а ты чем занимаешься
Та я вже бро зрозумів що єдине місце де ще можна побачити правду це тік ток і все....навіть ютуб не пропускає правдуНу так по телевизору разное показывают)
Так тому фільтрація інфи саме найтяжче і я стараюся мінімум грузити себе цимИ не говори - вокруг одно враньё бро
Я бро більше склоняюся до природнього життя природа ліс тварини жива їжа, ніяких городов бітонаДа, полностью согласен бро нужно контролировать но трудновато это осуществить когда вокруг стоко инфы
За бусинку тебе отдельноеДоброе утро бусинка)
Здаровчик Бро) что бы там, как погодка?)
Та я вже бро зрозумів що єдине місце де ще можна побачити правду це тік ток і все....навіть ютуб не пропускає правду
Ой людочки я аж сам присоромився