Трип репорт 🌋MOROCCO🌿ШИШКИ "АФГАН"🔖

Реакции
980
Репортаж для магазину MOROCCO на шишку сорту "Афган".

Гілка магазину:
https://bmwrc.io/forums/742/
Саппорт: @MoroccoHELPER

Примірник: 1г шишки
Метод отримання: поклад, прикоп
Місто: Київ
Метод вжиння: водний

Дегустун: Шивамен 71/181/91
Толлер: середній
Кросстоллер: курив шишки два дні у іншому чистий.

Усім привіт!Хапарики
Одразу хочу попросити вибачення за помилки, бо це останній репорт до того як телефон відправиться до сервісу. З'явилось пурпурове пятно на екрані і воно росте та з'явились краплі по усьому екрані, це дуже дивно, бо телефон не падав і на мою думку знаходиться у ідальному стані на свій вік. Спробую відремонтувати по-гарантії.

Отож, звернувся до магазину MOROCCO безпосередньо до саппорту @MoroccoHELPER за можливістью отримати примірник шишок для написання репорту і за день у відповідь отримав лінк з посиланням на фотографію покладу. ALRIGHT👍

Оцінка саппорта: 10 з 10, лаконічно, зрозуміло, мені подобається👍

Я подякував саппорту і на наступний день поїхав заберати поклад, бо у той день була рясна злива після обіду та й так склалось, що було чим накуритись удома, 🐖бо ви мене знаєте, і злива не помішає і🌪сильний вітер коли немає чого попихтіти смачненького🙃

Поїхав я дуже рано у Суботу на місце маючи чудову прогулянку біля озера у Травні, усе квітне і пахтить, і я наче хрущ лечу на крилах до покладу, що взагалі певне може лежати під каштаном🌳. Ти ж мене знаєшь хруща🪳 мені хліба🥖 не треба дай під каштанами погудіти у Травні.

Прибувши на місце покладу я за декілька секунд зоорієнтувався з місцем і майже в дотик вийняв з грунту поклад.

Оцінка кур'єра: 10 з 10, дуже зручно і місце хороше👍 Досвідчений кура👍👍

Далі я поїхав курити канабіс додому.
Приїхавши я підготувався до тесту і дістав водний.

Таймінг.🌋

00:00 Дав банку водного 150mg і присів на стілець затримавши дихання на 35 секунд🌬 Потім непогано прокашлявся. Смак чудовий🤙

00:15 🌊Тут питань нема🤙Чотка впевнена хвиля виносить тебе на беріг, а ти був у морі три дні серед уламків корабля⛴️ І тут🌋Настали не кращі дні Помпеї і ти впевненою рукою натянув убою, не пливуть обої ми балакаємо про ганджубас с тобою , оце ми курили гібрид Indica 90% Sativa 10% , рівень THC 23~25%, потужна ростина.

00:30 Еффект вийшов на плато понад хмарами, день сьогодні такий хмари нависли низько, і еффект до екстазу близько тих хто фанатіє від Indica та й взагалі полюбляє коли плотно накурює, це як поїв макаронів🍝і закусив хлібом🍞 дуже впевнено валить🤙🤙Без зайвого, скромняга з великим потенціалом.

01:00 Я релаксував та міркував, де знайти сервісний центр поблизу і чи вийде телефон відремонтувати по-гарантії. Еффект стабільний, впевнений, каллорій як поїв халви, але запив зеленим чаєм без цукру🫖
По-відчуттям цей сорт з залу слави NBA , грає наче Larry Bird з ALL STAR 80's, витриманий классичний, впевнений, результативний.

01:30 Еффект стабільний, накурило на толлер вище-середнього, я вирішив поїсти і в мене це получалось дуже гарно🍛

02:00 Десь у цей час еффект почав поступово вгасати і я зупинив таймер⏱️

Оцінка еффекта: 9 з 10, классичний, витриманий, впевнений, HIGH QIALITY++, з родини 🐘HINDU👍👍👍👍Рекомендую скуштувати для поціновувачів.

Дякую магазину
MOROCCO за смачний канабіс високої якості🌪

Усім дякую за увагу✊

Назад
Сверху Снизу