- Реакции
- 388
В НАЯВНОСТІ ВІДПРАВКАМИ:
⋄ ШИШКИ ІНДОР, ТЕПЛИЦЯ, АУТ
⋄ ГРИБИ
⋄ ГАШИШ
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На місці.)Франко прийди)
Сегодня посылочку забрал. Завтра буду пробовать и писать Трип. Запах шишек просто бомба)))На місці.)
Бажаю міцного козацького..Тема тріп-репортів чекає поповнення. Хто ще хоче шш спробувати?
Вже чекаємо і так репорти. Запишу вас і в майбутньому напишу.)Бажаю міцного козацького..
Маю бажання спробувати ваші шш та описати Тріп - репортаж...
З повагою Тутанхамон
Добре,буду чекатиВже чекаємо і так репорти. Запишу вас і в майбутньому напишу.)
Это прекрасно)На місці.)
На місці.)
А на вейп еще нельз записаться? Чтобы в одну посылку с призгп)?На місці.)
На жаль ні.) Нема поки вейпів, чекаємо.А на вейп еще нельз записаться? Чтобы в одну посылку с призгп)?
Дякую за тріпчик.)@Franko Organic благодарствую за предоставленную пробу отличных шишек и отдельное за щедрый вес. Добра и светаТрип репорт - 🌿 VHQ OG Kush 💥 by FRANKO ORGANIC™
Продавец: @Franko Organic Ссылка на продавца: https://bmwrc.io/threads/38827/ Тестер: sexuallert, M, 81kg. Тестируемое вещество: соцветия "легенды" в мире марихуаны, сорт – OG Kush Генетика/Фенотип штамма: гибрид, (индико-доминантный) – примерно 55-65% индики, 35-45% – сативы Толлерантность...bmwrc.io![]()
Жаль что-то совсем все плохо получилось в итогеНа жаль ні.) Нема поки вейпів, чекаємо.
Ну так может шиш? А то пока я теперь опять возьму данные на отправку пройдёт немало времениНа жаль ні.) Нема поки вейпів, чекаємо.
чего так?Жаль что-то совсем все плохо получилось в итоге
Та та м цетав ис ориячего так?
Ну так может шиш? А то пока я теперь опять возьму данные на отправку пройдёт немало времени
Оо нормально)) а мне можно?)Давай, скинь повторно дані у особисті мені.)
приветствую бро, +Давай, скинь повторно дані у особисті мені.)
Не забув бро.)приветствую бро, +
за меня не забыл?