Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И тебе бро удачиПривіт, друзі!
Гарного вам дня та чудового настрою на весь день!
И не говори броПоследнее врем что то одни ненаходы + еще к новому году жесть вообще представлю людей которые попали на бабки блин жалко их
Я до такого ставлюсь інакше - не на часі, значить мені воно не треба))Последнее врем что то одни ненаходы + еще к новому году жесть вообще представлю людей которые попали на бабки блин жалко их
Сейчас у себя посмотрюДо всіх питання!
Хто має акк бінанс?
Суть у тому, що мені не вистачає 0,2$ (20 центів), щоб вивести 10$, які в мене там є.
Може у когось є можливість задонатити мені ці кляті 20 центів?
З гаманця на гаманець нема комісії. Юсдт гаманець, маю на увазі
Потім ці 20 центів можу повернути на укр карту.
Виручайте, шановні! А то остання цигарка та на н.рік нема за що бухлішка купити.. та яєць на окрошку - все є, окрім яєць )))![]()
Скидывай мне в лс свой ID бинанса, я тебе подкину.До всіх питання!
Хто має акк бінанс?
Суть у тому, що мені не вистачає 0,2$ (20 центів), щоб вивести 10$, які в мене там є.
Може у когось є можливість задонатити мені ці кляті 20 центів?
З гаманця на гаманець нема комісії. Юсдт гаманець, маю на увазі
Потім ці 20 центів можу повернути на укр карту.
Виручайте, шановні! А то остання цигарка та на н.рік нема за що бухлішка купити.. та яєць на окрошку - все є, окрім яєць )))![]()
Зараз, дякую!Скидывай мне в лс свой ID бинанса, я тебе подкину.
Скинул.Зараз, дякую!
Щиро дякую, бро!Зараз, дякую!
Там історія не дуже вийшла, зазвичай в мене з тріпами все гаразд, а стосовно того разу - писати нема про що, якось такСкинул.
на будущее, пиши трипы вовремя )
А ти писав раніше тільки для того щоб догодити магазину ? Немає про що писати, отже і пиши все правду.Там історія не дуже вийшла, зазвичай в мене з тріпами все гаразд, а стосовно того разу - писати нема про що, якось так
И тебе привет !добрый вечер
как дела?И тебе привет !
Потихоньку, как твои ?как дела?
Нема - мав на увазі що я так і не спробував...А ти писав раніше тільки для того щоб догодити магазину ? Немає про що писати, отже і пиши все правду.
не знайшов ?Нема - мав на увазі що я так і не спробував...
І це теж, та й слава Богу, бо на мене, таке враження, чекали там))не знайшов ?
це тільки твої догадки були, чи були якісь докази ?І це теж, та й слава Богу, бо на мене, таке враження, чекали там))
Але згадувати навіть не хочу, там неприємна історія...