- Реакции
- 11.472
Ти сьогодні не в дусі бро буває де настрій?Краще пісюна перекладу з ноги на ногу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ти сьогодні не в дусі бро буває де настрій?Краще пісюна перекладу з ноги на ногу
С примеров примеры
Знову в тебе депресняк
Главное не перепутать виселицу и веселиться
Шишки на исходе, карманы пустые, за отпуск были большие расходы на лечение.Ти сьогодні не в дусі бро буває де настрій?
Та це не саме страшно бро....Це зміни в житті вони неізбежні...завжди так не будеШишки на исходе, карманы пустые, за отпуск были большие расходы на лечение.
Понимаю, что дальше нужно будет по-туже пояс затянуть, ништяками для меня тут особо не пахнет.
Сняли ленты про везде, проверок не видно.
Нужно перестраиваться, а это дело не из самых приятных, сам понимаешь.
У меня не было депрессий уже давно.Знову в тебе депресняк
Та ти не отчаювацся я розумію жити на широку ногу привикаєш швидко а коли треба трошки не так то незручно..але то все проходнеУ меня не было депрессий уже давно.
Я в порядке и в ладах с собой.
Это хорошо, я люблю перемены, я жду перемен, ещё со школы ждал перемен, чтобы сиги покурить или сгонять в магаз, купить 0,5 и больше не вернуться на уроки в класс.Та це не саме страшно бро....Це зміни в житті вони неізбежні...завжди так не буде
Нормально це точно ім'я так робив.. в перерві на рекламуЭто хорошо, я люблю перемены, я жду перемен, ещё со школы ждал перемен, чтобы сиги покурить или сгонять в магаз, купить 0,5 и больше не вернуться на уроки в класс.
Расказывай
Ты его сам перетерал или порошок?Та що тут розказувать наївся мускатного горіха і заліпаю..трвпую а ти шо там?
З0 грам цілого на блендер перетер в муку і вода з медом розколотив випив 4 години і нормально))))Ты его сам перетерал или порошок?
Настойка?
Он нихр*на не прёт )