Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Привіт шо тиВсем привет
ты вообще живой персонаж?Полетіли якщо так
Привіт, так бро живіше живішого)))ты вообще живой персонаж?
Не забороняють, як тількі заборонять одразу перестану!!!56к сообщений за пол года
ты чем там колишся?
то понятно что у бенетна стаф берешь
но,зачем у Форбса на ветке флудишь?
Привет,раз ты живой..Привіт, так бро живіше живішого)))
Благодарю, що поцікавився))
Я цікавився поки, що правила не забороняють писати таким флудом) готов до спілкування завжди)
Да на здоровьеНе забороняють, як тількі заборонять одразу перестану!!!
Ну я вже бачу що Діор не має вже того потенціала, він відійшов вже від справ))) Мене затягнуло в цей флуд, не шизік вполнє адекватний, нараз вже більше року без хімії, зараз велу тверезий спосіб життя, не курю сигарет 19 роківПривет,раз ты живой..
Я знаю лишь всего пару шизиков с твоим потенциалом флуда
Это Диор и Шокса
а зачем баннер и аватарку надел ?!Ну я вже бачу що Діор не має вже того потенціала, він відійшов вже від справ))) Мене затягнуло в цей флуд, не шизік вполнє адекватний, нараз вже більше року без хімії, зараз велу тверезий спосіб життя, не курю сигарет 19 років
Індивідуальні домовленості, в нього зараз трошки змінилася політика розрахунків по домовленостіа зачем баннер и аватарку надел ?!
насколько я знаю бенетон бабками за рекламу не расчитывается...
Ну и что по чем ?!) Кто с мячем?!Індивідуальні домовленості, в нього зараз трошки змінилася політика розрахунків по домовленості