Курилка Forbes Store | Рулетки | Конкурсы | Привнот | Призы за актив

А ты вообще откуда про этот форум узнал?
Був шоп такий Хаслас, там було що його велика є на таких то форумах, цей теж був вказаний, потім я
на одному форумі, тож бачу переписку як інші спілкуються, от і згадав про цей форум, як і про інші які є) Головне правильно наблюдати , то в переписках багато можна побачити) Отак я і зареєструвався, я ж зараз підпишуть мир буду знову німвчому собі не відмовляти, на час війни поки, що ні ні бо хто знає, як воно

Був шоп такий Хаслас, там було що його велика є на таких то форумах, цей теж був вказаний, потім я
на одному форумі, тож бачу переписку як інші спілкуються, от і згадав про цей форум, як і про інші які є) Головне правильно наблюдати , то в переписках багато можна побачити) Отак я і зареєструвався, я ж зараз підпишуть мир буду знову німвчому собі не відмовляти, на час війни поки, що ні ні бо хто знає, як воно
а где ты еще кроме этого форума висишь? и как давно в теме?

а где ты еще кроме этого форума висишь? и как давно в теме?
Траву курю з 16 років, бухати почав у 17, Первитин попробував у 20 , фен у 21, марку у 28, Нбом у 30 , спайс, ЕШКУ МДМАу 32 роки, А СОЛЬ ДВА РОКИ НАЗАД кароче в теме в теме вже давно)))

Траву курю з 16 років, бухати почав у 17, Первитин попробував у 20 , фен у 21, марку у 28, Нбом у 30 , спайс, ЕШКУ МДМАу 32 роки, А СОЛЬ ДВА РОКИ НАЗАД кароче в теме в теме вже давно)))
а откуда ник себе тапкой оформил?
ато был один честный на другом ресурсе
честный был гарантом форума и потом гдето пропал безвести.
поговаривают у него касса была немаленькая

а откуда ник себе тапкой оформил?
ато был один честный на другом ресурсе
честный был гарантом форума и потом гдето пропал безвести.
поговаривают у него касса была немаленькая
Навіть не знаю, що тобі відповісти, на це) А нік я придумав на ходу коли регався тут, без думки, що він такий відомий🤔 Капець

Навіть не знаю, що тобі відповісти, на це) А нік я придумав на ходу коли регався тут, без думки, що він такий відомий🤔 Капець
Ты счастливый челвоек,от тебя тянет позитивной энергией и позитивом.

На весну ні. Скажені плани на літо є. А на весні буде підготовка до цих планів.
А у тебе які складені плани і на коли?)
Хотілось щось грандіозне спланувати, але хоча б виростити декілька рослин канабісу для власного вжитку.
Немає грандіозних планів, але насолоджуюсь дрібничками життєвими, бо усе життя складається з дрібничок.

Живём потихоньку... незабываем делать ветерок

Всім доброго ранку
Привіт )
Сообщение автоматически объединено:

Хотілось щось грандіозне спланувати, але хоча б виростити декілька рослин канабісу для власного вжитку.
Немає грандіозних планів, але насолоджуюсь дрібничками життєвими, бо усе життя складається з дрібничок.
То чудово. А ти колись вже вирощував?)

Привіт
Усього по-трохи
Веняний настрій
Скоро вже 8 березня

@Forbes Manager гарного дня🌷
Взаємно))

Всем доброго дня
Привіт)

Назад