Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Можемо, а ви про що?Можемо ще трлшки
Сообщение автоматически объединено:
Я флудер я спілкуюся рідко
То що норм такий варіант тобі?всё, промыл нос Тизином и можно в бой) лифты упали)
красиво подметил)Я флудер я спілкуюся рідко
да, неплохо. я бы даже сказал с ветром) И веселит больше чем от залпования дорогиТо що норм такий варіант тобі?
Опит не пропєш бро були часи в мене я тоді експериментував)да, неплохо. я бы даже сказал с ветром) И веселит больше чем от залпования дороги
Що ви вживали інтерназальном методом, пане?да, неплохо. я бы даже сказал с ветром) И веселит больше чем от залпования дороги
ну вообще бомбочкой самое то - радости НАМНОГО больше, честно говоряОпит не пропєш бро були часи в мене я тоді експериментував)
Амф сульфатЩо ви вживали інтерназальном методом, пане?![]()
Метод стакан і стопкая так його назвавЩо ви вживали інтерназальном методом, пане?![]()
Я згідний але шлунок бро це не слизова там якщо буде рана то то бідану вообще бомбочкой самое то - радости НАМНОГО больше, честно говоря
Амф сульфат
звучит красиво! спасибо за новые ощущения)Метод стакан і стопкая так його назвав
А зрозумів, я не по синтетичних справахАмф сульфат
На здоров'я брозвучит красиво! спасибо за новые ощущения)