- Реакции
- 10.852
Coming soon…
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Збудженець!)))То точно знав одного куру...Положить клад навалить на нього кучу поставить точку....І наблюдає як всі риють круг кучі ...
Сидить!?)Походу він уже не працює![]()
Не знаю вже давно з ним втратив зв'язки тому, що я вживати то однеСидить!?)
Ну нах! Стрьомна темаТо точно знав одного куру...Положить клад навалить на нього кучу поставить точку....І наблюдає як всі риють круг кучі ...
Та да!я краще спокійно спатиму!чим з грошима і без сну і на параної(Не знаю вже давно з ним втратив зв'язки тому, що я вживати то одне
но не робити те що він не по-моєму
Та бля жерти є, вже добре в наш час!Та да!я краще спокійно спатиму!чим з грошима і без сну і на параної(
ЛегесенькоПродовжуємо робити актів
Та да!я краще спокійно спатиму!чим з грошима і без сну і на параної(
Я нерозумію одного якщо є здоров'я бігати і ходити ризикувати здоров'ям то чому не піти на підсобну роботу поноси пісок чи ще щось і май 1 К в день і спи спокійно але ж ні треба мати доступ до халяви в лапкахТа бля жерти є, вже добре в наш час!
Ну, кожному свое!Я нерозумію одного якщо є здоров'я бігати і ходити ризикувати здоров'ям то чому не піти на підсобну роботу поноси пісок чи ще щось і май 1 К в день і спи спокійно але ж ні треба мати доступ до халяви в лапках
Ну а з другої сторони потрібно щоб хтось і таку роботу робив ..так це вибір кожної людини...Чому я так почав...але я просто чомусь постійно переживаю за людей...Я нерозумію одного якщо є здоров'я бігати і ходити ризикувати здоров'ям то чому не піти на підсобну роботу поноси пісок чи ще щось і май 1 К в день і спи спокійно але ж ні треба мати доступ до халяви в лапках
я согласенГлавное Чтобы было у всех всё чётко!
По іншому і бути не може!Все буде гарно