Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Вот и я говорю, что с возрастом люди мудреют, обретает новые ценности, а этот деградант, сраная крысамой лучший кент меня не подводил тьфу тьфу
Благодарю бро взаємно тобі і позитиву насвесь деньДоброе утро и хорошего дня всем
Ты що зовсім не виходиш?Мені взагалі якось стрьомно виходити і брати товар з таксі
Та нічого бро я про то, що мені кладом безпечніше ти володієш ситуацією маєш час для меневрів, ато як в мене знайомого приїхало таксі він взяв посилку і все добрий вечір....він вийшов до таксі відкрив під'їзд зайшли два тіпа він взяв товар зайшов в під'їзд а вони такі добрий вечір сержант Петренко а що у вас там є наводкаТы що зовсім не виходиш?
Треба бути розумнішим ніж Петренко.Та нічого бро я про то, що мені кладом безпечніше ти володієш ситуацією маєш час для меневрів, ато як в мене знайомого приїхало таксі він взяв посилку і все добрий вечір....він вийшов до таксі відкрив під'їзд зайшли два тіпа він взяв товар зайшов в під'їзд а вони такі добрий вечір сержант Петренко а що у вас там є наводка