JackJeebs
Мес†ный
- Реакции
- 4.419
Я на базарі купляю в ГрузинівТархун спробувати вирощувати цікаво спробувати буде я ще не займався такими рослинами!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Я на базарі купляю в ГрузинівТархун спробувати вирощувати цікаво спробувати буде я ще не займався такими рослинами!
Думаю що у Вінниці можна купити
То якщо в грузинів то я думаю в них можна кругом купити на ринку там де вони торгуютьЯ на базарі купляю в Грузинів
Так, але не плутати зТо якщо в грузинів то я думаю в них можна кругом купити на ринку там де вони торгують
Не ну Армяни це точно не Грузини вроде я правильно зрозумів?Так, але не плутати з
Це кожний може. Приготуй "Наполеон" або "Медовик" ото під тархуновий лікер піде.Можна спробувати сьогодні приготувати шарлотка давно нічого неготував
Сидим, пиздимну шо тут за движ
ну и правильноСидим, пиздим
Знайшов кухаря кондитера...п'яну вишню торт ото даЦе кожний може. Приготуй "Наполеон" або "Медовик" ото під тархуновий лікер піде.