⚠️ ФЛУДИКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

ладно пора уже закругляться с этими форумами на сегодня

пост сдан - пост принят ))

и никого нету
не видно ни души
giphy.gif

Стараюсь всегда говорить как есть, хоть это и вредит самому, иногда.
Нехрена воно не вредит це люди правду бояться так і треба носом в правду щоб знали , я в цьому плані тебе підтримую 🤝

Доброе утро! 🌞И хорошего дня!

Последнее редактирование:
Хорошее настроение на день гарантирую!
Даю установку!

Всеріано перемога близько я оце звернув увагу)

Це добре дуже добре, так тримати)))
Аз звернув увагу, що кругом де я з'являюся, все починає оживати, за три місяці форум набрав обороти всіх розвурушив, з'явилась стабільність в спілкуванні, це добре Аз есьм такий))
Маю в планах створити нову еру для живих ЛЮДЕЙ, як це буде побачим після війни, нові поселення для однодумців, жити в городах вже не в тренді, новий тренд буде

Аз звернув увагу, що кругом де я з'являюся, все починає оживати, за три місяці форум набрав обороти всіх розвурушив, з'явилась стабільність в спілкуванні, це добре Аз есьм такий))
Маю в планах створити нову еру для живих ЛЮДЕЙ, як це буде побачим після війни, нові поселення для однодумців, жити в городах вже не в тренді, новий тренд буде

Так, я думка цікава)) тримати її на порядку денному потрібно постійно, краще люди думали як природу відновити тоді в них небуло б бажання убивати собі подібних, до чого людей зомбували, ніолна тварина не нападає просто так заради наживи, або голод, якщо це жижак, то є створено так, щоб слибих і не здорових з'їдали, а сильні і здорові процвітали, або тоді коли на їхню територію зайшли вони відбуваються, тобто захист, це теж буває рідко так , як є помічено і запах дає знати, що тут зайнято, а люди що ай він мене обідив, давай всіх повбиваємо, без розбору жінки, дати, чоловіки, все зруйнуємо...Я, коли вибрив попасти сюда на землю , в мене небуло в контракті написано приймати участь у таких БЕЗДУХОВНИХ ДІЯХ!!!

ну шо тут происходит

я не вижу итога

Назад
Сверху Снизу