- Реакции
- 14.423
они хитрее чем мы думаемэто да )
но даже если их отменить не значит что они на это поведутся ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
они хитрее чем мы думаемэто да )
но даже если их отменить не значит что они на это поведутся ))
Та чому без тебе, я сюда зайшов вийшов, )) зараз буду вже частішену что народ ? чат жив?)
вижу что да
жаль что без меня ))
Нехрена воно не вредит це люди правду бояться так і треба носом в правду щоб знали , я в цьому плані тебе підтримуюСтараюсь всегда говорить как есть, хоть это и вредит самому, иногда.
спасибо за гарант ))
por favor señoritaспасибо за гарант ))
Доброе утро!
Гут, гут, супагут, аллес супагут!Благодарю бро взаємно, як сам?
Гут, гут, супагут, аллес супагут!
Аз звернув увагу, що кругом де я з'являюся, все починає оживати, за три місяці форум набрав обороти всіх розвурушив, з'явилась стабільність в спілкуванні, це добре Аз есьм такий))Це добре дуже добре, так тримати)))
Аз звернув увагу, що кругом де я з'являюся, все починає оживати, за три місяці форум набрав обороти всіх розвурушив, з'явилась стабільність в спілкуванні, це добре Аз есьм такий))
Маю в планах створити нову еру для живих ЛЮДЕЙ, як це буде побачим після війни, нові поселення для однодумців, жити в городах вже не в тренді, новий тренд буде
Так, я думка цікава)) тримати її на порядку денному потрібно постійно, краще люди думали як природу відновити тоді в них небуло б бажання убивати собі подібних, до чого людей зомбували, ніолна тварина не нападає просто так заради наживи, або голод, якщо це жижак, то є створено так, щоб слибих і не здорових з'їдали, а сильні і здорові процвітали, або тоді коли на їхню територію зайшли вони відбуваються, тобто захист, це теж буває рідко так , як є помічено і запах дає знати, що тут зайнято, а люди що ай він мене обідив, давай всіх повбиваємо, без розбору жінки, дати, чоловіки, все зруйнуємо...Я, коли вибрив попасти сюда на землю , в мене небуло в контракті написано приймати участь у таких БЕЗДУХОВНИХ ДІЯХ!!!Аз звернув увагу, що кругом де я з'являюся, все починає оживати, за три місяці форум набрав обороти всіх розвурушив, з'явилась стабільність в спілкуванні, це добре Аз есьм такий))
Маю в планах створити нову еру для живих ЛЮДЕЙ, як це буде побачим після війни, нові поселення для однодумців, жити в городах вже не в тренді, новий тренд буде