Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ого вставай в очередь@BAZARC SUPPORT
Доброго ранку!! Порадуйте народ прокрутом))) Іду я відпочивати))
Ворона це пташка вона розумнаОго вставай в очередь
Сообщение автоматически объединено:
Кар кар
Якось я собі думав завести воронуВорона це пташка вона розумна
Правильно зробиш і навчити її приноситиЯкось я собі думав завести ворону
Ноомально якщо так саме так і маємо в часіЗавтра прокрутим,я не забыл,не переживайте![]()
бразерс, ну систерс конечно
скажите а что бывает в ваших ушах?)
это я образно выражаясь спрашиваю , а то мало ли
какие предметы люди склонны писать в свои отверстия )))
ясно понятноОго я проти всякого проколювання тіла це неправильно
Це неможна такого робити для чого коли воно все від природи не дано то для чого))ясно понятно
буду иметь ввиду
Хотів собі тату набити передумав недостойно ганити своє тілоЦе неможна такого робити для чого коли воно все від природи не дано то для чого))
это твое мнение ) и твое телоХотів собі тату набити передумав недостойно ганити своє тіло
Так я і не вирішую це чисто моє бачення, якщо людина хоче щось з собою робити яке я маю право комусь щось вказувати, просто якщо подумати то чому ми народжуємося без окраса, як коти чи собаки, але то моє бачення, я рахую що тіло це храм для душі, то це те саме що написати на церкві я люблю бога, вроде воно но ніяк не смотриться))) Ай не слухайте мене пірсінг во все возможні місця, татухами себе обколлоти, язик роздвоїти, як в рептилії..і красота аххаэто твое мнение ) и твое тело
за других решать тоже не достойно порой
Завтра уже наступило броЗавтра прокрутим,я не забыл,не переживайте![]()