⚠️ ФЛУДИКА. ⚠️ Внимание,тема для активного общения 🗨️⚠️

Ладно кидаю ще олне смс іду сміятися дальше всі невеселі такі

как хорошее настроение или его подобие появится на горизонте

То соль так впливає так буває

Так перестань колоть её Микки ой Чесная...тхюбля Чесный!🤨
Я скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) А от ти оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90х

Я скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) В от оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90х
Ой т9 ладно непомню а хам не так написав сорян

Я скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) В от оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90х
Бедный несчастный!!! Все тебя обижают хамят...знаем мы одного тут такого!... Ты не его мульт или может вы знакомы Близко!!... Не,ну ок!

Бедный несчастный!!! Все тебя обижают хамят...знаем мы одного тут такого!... Ты не его мульт или может вы знакомы Близко!!... Не,ну ок!
Так я все присущий ти просто наблюдаю як ти ідеш на дно))) а ми мульти собі ржемо з тебе

Так я все присущий ти просто наблюдаю як ти ідеш на дно))) а ми мульти собі ржемо з тебе
Вы снизу наблюдаете эту картину🤣🤣🤣молодец что признался! Вот мы и выяснили ху из ху!!!

Назад
Сверху Снизу