chesnuy
Nature lover
- Реакции
- 20.725
Тебе знайшов на трьох чи чотрьохвоу я прям в шоке
ну это прям труд) молодец ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Тебе знайшов на трьох чи чотрьохвоу я прям в шоке
ну это прям труд) молодец ))
ну на двух я сижу регурноТебе знайшов на трьох чи чотрьох
бб тут рсс на трьохну на двух я сижу регурно
лигу не посещала давно но там я по другому подписана
последне даже не помнюбб тут рсс на трьох
ага действительно есть такоеРсс клаб типу так вроде
ага действительно есть такое
с момента регистрации наверное второй раз зашла
посмеемся еще вместе но только позжеЛадно кидаю ще олне смс іду сміятися дальше всі невеселі такі
Меня лично, вместо солнца,на горизонте грозовые тучи появились!)как хорошее настроение или его подобие появится на горизонте
Так перестань колоть её Микки ой Чесная...тхюбля Чесный!То соль так впливає так буває
Т9 шото глючит! Ебонись!Так перестань колоть её Микки ой Чесная...тхюбля Чесный!![]()
Я скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) А от ти оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90хТак перестань колоть её Микки ой Чесная...тхюбля Чесный!![]()
Ой т9 ладно непомню а хам не так написав сорянЯ скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) В от оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90х
Бедный несчастный!!! Все тебя обижают хамят...знаем мы одного тут такого!... Ты не его мульт или может вы знакомы Близко!!... Не,ну ок!Я скажу тобі так, на мене такі маніпуляції не діють явже давно забув що таке вплив на мене чужих слів і думки я стою на своєму і все ))) В от оскорбляєш принижуєш хочеш нахамити обізвати повадки бика з 90х
Так я все присущий ти просто наблюдаю як ти ідеш на дно))) а ми мульти собі ржемо з тебеБедный несчастный!!! Все тебя обижают хамят...знаем мы одного тут такого!... Ты не его мульт или может вы знакомы Близко!!... Не,ну ок!
Вы снизу наблюдаете эту картинуТак я все присущий ти просто наблюдаю як ти ідеш на дно))) а ми мульти собі ржемо з тебе