VIP МАГАЗИН Vibe Store (HQ marijuana, клады/горячие клады г. Киев) ИЩЕМ СОТРУДНИКОВ!

Vibe Store

Депозит 100$
Магазин
VIP
Реакции
131
Доброго дня всім шанувальникам якісної марихуани та швидкого, оперативного і що головне, безпечного сервісу. Ми прийняли рішення відкритись на форумі аби якомога більше людей змогли отримати рекраційний каннабіс з медичними властивостями який так необхідний у наш час. Наша команда працює понад 10 років і ми точно знаємо з чим маємо справу. Надіюсь і ви отримаєте свій шматочок щастя в цей важкий період.

Шукаємо працівників!!! Стань частиною нашої команди та заробляй великі гроші, ми дбаємо про безпеку наших людей і хочемо аби ви теж відчули смак зелені$. Подробиці: https://bmwrc.io/threads/32990/

Психоактивна речовина: Шмаль

В наявності:

Golden Sands (hydroponic)

Генетика: GMO x Kashmir x Blackberry Kush
Тип: індіка-домінантний стрейн (THC - 30%)
Співвідношення: (80% - індіка/ 20% - сатіва)
Запах/Смак: квітковий/землянистий аромат
Опис: Golden Sands — це індіка-домінантний гібридний сорт канабісу (80% індіка / 20% сатіва), розроблений компанією Humboldt Seed Company. Він є результатом схрещування сортів GMO, Kashmir OG та Blackberry Kush. Рослини цього сорту характеризуються міцною структурою та щільними, смолистими суцвіттями з фіолетовим відтінком, що робить їх ідеальними для виробників гашишу завдяки високому виходу при заморожуванні. Аромат поєднує нотки OG газу, землистості та квіткових відтінків. Ефекти включають в себе піднесений настрій, ейфорію та розслаблення. Рівень ТГК становить ~30% за даними виробника.

cd8171d6-385b-4a66-b3e3-5d62144a3be2.jpeg

6dc8a8a3-b505-4289-b3d5-d0b862aaa028.jpeg

950b3810-3c37-47cf-9ae2-15e02e987e76.jpeg

Golosa (hydroponic)

Golosa
— індіка-домінантний сорт коноплі (indica 80% / sativa 20%), розроблений іспанським сідбанком Delicious Seeds у рамках спеціального проекту "Проект 11". Цей сорт є результатом схрещування Blueberry x Grapefruit, які потім були поєднані з Bay 11 — відомим каліфорнійським гібридом, що включає генетику: Granddaddy Purple, OG Kush та Sour Diesel.
Запах / Смак
:
грейпфрут, манго, лакриця, перцева м'ята, кава, чебрець, зелений чай.
ТГК
: до 26%, забезпечує потужний психоактивний ефект, характерний для індіка-домінантних сортів.
Ефект: глибока релаксація,
типовий "стіло-лок" ефект індіки, що розслабляє м’язи та знімає напругу. Ейфорія, седативний ефект (спокій), цей сорт чудово допомагає подолати безсоння та у якості знеболювального.

Гідропоніка (преміум):

1-13$
2-25$
3-36$
4-46$
Від 5 - по 10$ (доставка/гарячий)
Від 10 - по 9$ (доставка/гарячий)
Від 20 - по 7.5$ (доставка/гарячий)
Від 30 - по 7$ (доставка/гарячий)
Від 100 - по 5$ (доставка/гарячий)

Також в наявності є 2 види грибних цукерок: (грильяж, трюфель) з вмістом всім відомого стрейну Golden Teachers (по 2.5гр у кожній цукерці):

a0a172b9-a8d2-4c00-847d-01b6d465f11f.jpeg

3fa30d70-e78f-4804-b0a3-8da3f4cc586c.jpeg

Грибні цукерки з псилоцибіновими грибами — це кондитерський продукт, що містить активні речовини з психоактивних грибів, таких як Psilocybe cubensis. Вони зазвичай виготовляються шляхом змішування грибного екстракту або порошку з шоколадом, желе чи карамеллю, що робить їх більш приємними на смак порівняно з вживанням сирих грибів, а також сприяє більш активному та психоделічному тріпу.

Опис стрейну та інструкція щодо вживання:

1шт - 22$

Також представляємо вашій увазі нашу супер-новинку: Rosin (THC 93-96%)
Наукова стаття: https://telegra.ph/Rosin-Oil-05-16 (робив сам особисто на замовлення для МАГАЗИНУ ЯКОГО ВЖЕ НЕ ІСНУЄ,, всі актуальні контакти виставлені лише у нас в гілці на форумі, стаття незабаром буде перенесена на форум, але поки що можете детально ознайомитись з даним канна-продуктом за посиланням).

d7c26df7-bb18-49be-aef9-f3aad8fa8698.jpeg

1гр - 110$

Тріп-репорти:

1. https://bmwrc.io/threads/33053/#post-1161922
2.

3. https://bmwrc.io/threads/33070/
4. https://bmwrc.io/threads/32779/#post-1145978
5. https://bmwrc.io/threads/32792/
6. https://bmwrc.io/threads/32690/#post-1143124

Контакти:

Telegram: https://t.me/vibe_store
Session: 05fe2d2d92e02570cf08705417faddcdfdbcfc52774c91a7faa09d88cbd5a2ef66

Последнее редактирование:
Круто и очень щедро с вашей стороны👍
Спасибо!
Пойду с оператором общаться.

Всем хорошего вечера!
Приятного аппетита)
Сочетание грибов + шоколада + мощной шишки (гидропоника) - вещь!

Ребята, у нас есть также горячие клады практически по всем правому берегу в городе Киев.

Приятного аппетита)
Сочетание грибов + шоколада + мощной шишки (гидропоника) - вещь!
Привет!
Спасибо большое, оператор прочетал сообщение. Ждём ответ.

Я лично, не люблю мешать грибы с шишками.
Сначала продегустирую шишки, а потом буду грибы пробовать.
Люблю чистый эффект от грибов.

Отличного вам дняT511066

Привет!
Спасибо большое, оператор прочетал сообщение. Ждём ответ.

Я лично, не люблю мешать грибы с шишками.
Сначала продегустирую шишки, а потом буду грибы пробовать.
Люблю чистый эффект от грибов.

Отличного вам дняT511066
А что тебе в сочетании не нравится?)
Помню как-то в пик грибного трипа (5гр) выкурил за час 4-5гр отличных фотиков, мультяшная визуализация в голове - вышка, мог себя представить частицей всемирного интернета, органом тела и т.д, а по всей кухне летали чудовища и лица, при этом природное счастье так и прёт из тебя)

А что тебе в сочетании не нравится?)
Помню как-то в пик грибного трипа (5гр) выкурил за час 4-5гр отличных фотиков, мультяшная визуализация в голове - вышка, мог себя представить частицей всемирного интернета, органом тела и т.д, а по всей кухне летали чудовища и лица, при этом природное счастье так и прёт из тебя)
Нравиться чистый эффект от грибов.
Согласен что на пост-эффектах я дам напас, разбавлю на дне то что осталось из эффектов и приступлю к написанию репортажа.
Животную тягу я в себе убил, возраст уже не тот.

Шишки у вас пушка! Вот я о том что идеально будет испробовать новый сорт шишек, а на следующий день уже грибы. Будет видно, однозначно по-ситуации.

Шукаємо працівників!!! Стань частиною нашої команди та заробляй великі гроші, ми дбаємо про безпеку наших людей і хочемо аби ви теж відчули смак зелені$. Подробиці: https://bmwrc.io/threads/32990/

Доброго дня всім шанувальникам якісної марихуани та швидкого, оперативного і що головне, безпечного сервісу. Ми прийняли рішення відкритись на форумі аби якомога більше людей змогли отримати рекраційний каннабіс з медичними властивостями який так необхідний у наш час. Наша команда працює понад 10 років і ми точно знаємо з чим маємо справу. Надіюсь і ви отримаєте свій шматочок щастя в цей важкий період.

Психоактивна речовина: Шмаль

В наявності:

Golden Sands (hydroponic)

Генетика: GMO x Kashmir x Blackberry Kush
Тип: індіка-домінантний стрейн (THC - 30%)
Співвідношення: (80% - індіка/ 20% - сатіва)
Запах/Смак: квітковий/землянистий аромат
Опис: Golden Sands — це індіка-домінантний гібридний сорт канабісу (80% індіка / 20% сатіва), розроблений компанією Humboldt Seed Company. Він є результатом схрещування сортів GMO, Kashmir OG та Blackberry Kush. Рослини цього сорту характеризуються міцною структурою та щільними, смолистими суцвіттями з фіолетовим відтінком, що робить їх ідеальними для виробників гашишу завдяки високому виходу при заморожуванні. Аромат поєднує нотки OG газу, землистості та квіткових відтінків. Ефекти включають в себе піднесений настрій, ейфорію та розслаблення. Рівень ТГК становить ~30% за даними виробника.

cd8171d6-385b-4a66-b3e3-5d62144a3be2.jpeg

6dc8a8a3-b505-4289-b3d5-d0b862aaa028.jpeg

950b3810-3c37-47cf-9ae2-15e02e987e76.jpeg

Golosa (hydroponic)

Golosa
— індіка-домінантний сорт коноплі (indica 80% / sativa 20%), розроблений іспанським сідбанком Delicious Seeds у рамках спеціального проекту "Проект 11". Цей сорт є результатом схрещування Blueberry x Grapefruit, які потім були поєднані з Bay 11 — відомим каліфорнійським гібридом, що включає генетику: Granddaddy Purple, OG Kush та Sour Diesel.
Запах / Смак
:
грейпфрут, манго, лакриця, перцева м'ята, кава, чебрець, зелений чай.
ТГК
: до 26%, забезпечує потужний психоактивний ефект, характерний для індіка-домінантних сортів.
Ефект: глибока релаксація,
типовий "стіло-лок" ефект індіки, що розслабляє м’язи та знімає напругу. Ейфорія, седативний ефект (спокій), цей сорт чудово допомагає подолати безсоння та у якості знеболювального.

Гідропоніка (преміум):

1-13$
2-25$
3-36$
4-46$
Від 5 - по 10$ (доставка/гарячий)
Від 10 - по 9$ (доставка/гарячий)
Від 20 - по 7.5$ (доставка/гарячий)
Від 30 - по 7$ (доставка/гарячий)
Від 100 - по 5$ (доставка/гарячий)

Також в наявності є 2 види грибних цукерок: (грильяж, трюфель) з вмістом всім відомого стрейну Golden Teachers (по 2.5гр у кожній цукерці):

a0a172b9-a8d2-4c00-847d-01b6d465f11f.jpeg

3fa30d70-e78f-4804-b0a3-8da3f4cc586c.jpeg

Грибні цукерки з псилоцибіновими грибами — це кондитерський продукт, що містить активні речовини з психоактивних грибів, таких як Psilocybe cubensis. Вони зазвичай виготовляються шляхом змішування грибного екстракту або порошку з шоколадом, желе чи карамеллю, що робить їх більш приємними на смак порівняно з вживанням сирих грибів, а також сприяє більш активному та психоделічному тріпу.

Опис стрейну та інструкція щодо вживання:

1шт - 22$

Також представляємо вашій увазі нашу супер-новинку: Rosin (THC 93-96%)
Наукова стаття: https://telegra.ph/Rosin-Oil-05-16 (робив сам особисто на замовлення для МАГАЗИНУ ЯКОГО ВЖЕ НЕ ІСНУЄ,, всі актуальні контакти виставлені лише у нас в гілці на форумі, стаття незабаром буде перенесена на форум, але поки що можете детально ознайомитись з даним канна-продуктом за посиланням).

d7c26df7-bb18-49be-aef9-f3aad8fa8698.jpeg

1гр - 110$

Контакты:

Telegram: https://t.me/vibe_store
Session: 05fe2d2d92e02570cf08705417faddcdfdbcfc52774c91a7faa09d88cbd5a2ef66
Шишки здесь прямо очень интересные, все ценители пончиков останутся довольными) Гидропонику обожал со студенческих лет. Рекомендую. Скоро второй сорт опробую и поделюсь своим мнением.

Всем отличного настроения, магазину за подгон!

Утро доброе, 8 часов, а ты уже на ногах, работа или запах наших манящих шш тебя пробудил и ты не смог удержаться?)
Привет! Работа в первую очередь.
Нет, пока ждут от оператора клад.

Как настроение?

Шишки здесь прямо очень интересные, все ценители пончиков останутся довольными) Гидропонику обожал со студенческих лет. Рекомендую. Скоро второй сорт опробую и поделюсь своим мнением.

Всем отличного настроения, магазину за подгон!
Да согласен, шишки крутые!
Интересно, каким будет сорт Golosa?

По-названию чувствуеться граница с Мексикой.

да шш видно что топ... ну сообственно это норма) странно было бы если не так бы было) тут видно что гровер не дурак это точно) жаль меня проигнорили на пробахВ( эх

да шш видно что топ... ну сообственно это норма) странно было бы если не так бы было) тут видно что гровер не дурак это точно) жаль меня проигнорили на пробахВ( эх
Давай выдадим)

Согласен что на пост-эффектах я дам напас, разбавлю на дне то что осталось из эффектов и приступлю к написанию репортажа.

Шишки у вас пушка! Вот я о том что идеально будет испробовать новый сорт шишек, а на следующий день уже грибы. Будет видно, однозначно по-ситуации.
для трипа логичнее даже... а покурить, когда уже появится состояние реальности, то пару банок резко меняют ситуацию....

Кстати я тоже читал сообщегние ТСа о том, что он ждет пополнения вскоре!))) Но т.к. у меня у самого вот грибы(мицелий) уже на стадии обростания покеровным слоем, то я бы именно шишки бы предпочел!)

• Мне нравится
Реакции: DiOR
Та а вот насчеит шишек раз зхаьтронулди тему - после гри бюов. Я как человек ооченььмного раз мучавшийся этим диссонансом. То тоже поделюсь опытом)))

Курпил шишки после выпуска со школы - 5-6 лет подрят , и ни разу не делал перерыв более неделим)) , а перерывы болепе 3х дней делала примерно в в полтора раза редже красных буднихъ в календаре....
Я конечно за других не могу судить. но лично я бы сказал, что если ты внутри такого режима пребываешь - шщишки наманого сокращают и убивают сммцысл трипа))

шщишки наманого сокращают и убивают сммцысл трипа))
Причем , хоть таки я признал джля себя правоту этього суждения: ни разу , а попыток было около 6ти... Ни разу не смог применить свое новое знание чтобы получить от него практическую польбзуRain55

Назад
Сверху Снизу