Трип репорты

Всем доброе утро🖐
В последнее время всё чаще стал возвращаться за покупками в магазин BENETTON💚
Качество шишек🥦 лучшее на данном ресурсе.
Клады ровно сделаны, лежат один к одному.

Спасибо большое за отзыв

Приветствую @Benetton Helper ,всем привет! Оплата баннера получена вовремя и в полном объёме! Спасибо магазину и форуму за такую возможность!

🌹 @Benetton Helper 🌹
Благодарю!!!
Отримав подвійну оплату!!!!🥳🥳🥳
Перша оплата прийшла за новорічний конкурс!!!!
Друга оплата за БАНЕР!!!
Приємно мати з вами справи!!!

Спасибочки! @Benetton Helper T511055 T511055 T511055 Оплату по баннеру получила (Январь 2025) Благодарю ВСЮ команду↪️↪️↪️ Benetton.co ↩️↩️↩️↪️↪️↪️ РАСТИТЕ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО В ШИРЬ & ВЫСЬ!!! СТАБИЛЬНОСТИ, РОСТА , ПРОЦВЕТАНИЯ, МАШТАБНОСТИ РАЗВИТИЯ БИЗА!!! УСПЕХОВ ВО ВСЁМ!!! P.S. Самый надежный партнер - советую каждому! Точно не прогадаете!!!

Брал фен в Броварах.
Что сказать.
Самое чайковое место во всем городе выбрали.
Но клад есть.
И ровно по метке.

Только, пожалуйста, на будущее пишите прикоп или нет)
На обум друг воду взял.
Растапливали землю)

Забирали с хлопцями амф три дні тому, все дуже круто стосовно якості.
Забрали без проблем😽 Дякую!

Получил очередную оплату за баннер все ровнр! спасибо
спасибо большое
Сообщение автоматически объединено:

оператору напиши

Привет Всем! Четкий шоп!!! Оператору отдельный респект за решение
ненаходов!!! Советую Всем!!!

та то я просто)

Всем доброе утро☕

Як ваші справи?

Спасибочки! @Benetton Helper T511055 T511055 T511055 Оплату по баннеру получила (Январь 2025) Благодарю ВСЮ команду↪️↪️↪️ Benetton.co ↩️↩️↩️↪️↪️↪️ РАСТИТЕ ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО В ШИРЬ & ВЫСЬ!!! СТАБИЛЬНОСТИ, РОСТА , ПРОЦВЕТАНИЯ, МАШТАБНОСТИ РАЗВИТИЯ БИЗА!!! УСПЕХОВ ВО ВСЁМ!!! P.S. Самый надежный партнер - советую каждому! Точно не прогадаете!!!

Брал фен в Броварах.
Что сказать.
Самое чайковое место во всем городе выбрали.
Но клад есть.
И ровно по метке.

Только, пожалуйста, на будущее пишите прикоп или нет)
На обум друг воду взял.
Растапливали землю)

Дякую за смачний O.G.КущRoflmao

Забирали с хлопцями амф три дні тому, все дуже круто стосовно якості.
Забрали без проблем😽 Дякую!

Получил очередную оплату за баннер все ровнр! спасибо
Ребята огромное спасибо за отзыв

Дуже гарний магазин, хожу сюди щопятниці.

Ця пятниця також не вийняток.
Зараз роздивляюсь бот та думаю може з'їсти панішера та й так розкумекатись у ці вихідні.
Як гадаєте, чи це добра новина?
Бо я чув у BENETTON кращі сині панішери ніж у інших магазинах.

Добридень шановні читачі!
Хочу опублікувати невеликий репорт для магазину BENETTON.

Сьогодні зрання прокинувшись мені було трохи сумно, і це не дивно, бо такий сезон: авітаміноз, ГРВІ, грип, коронавіруси ще повернулись, то я був трохи засмучений коли прочитав усі ці новини на сайті телевізійної служби новин.
Одже, після вранішніх справ мені в голову прийшла гарна ідея. Згадавши, що завтра п'ятниця я вирішив організувати невеличке свято та придбав дві пігулки Punisher, для себе та товариша з яким полюбляю грати у вихідні у більярд. Він не знає, що я придбав, отже завтра буде невеличкий сюрприз, якраз ми зібрались розіграти невеличкий турнір.

Все дуже просто.
Зайшовши до месенджера телеграм швиденько віднайшов бот мого улюбленного магазина BENETTON, але старий бот знесли, тому я навідався до сайту https://benetton.so/
Щоб знайти найсвіжіші контакти , після чого перейшов до телеграм-боту для перегляду меню на сьогодні.
Знайшовши те що потрібно я відразу зробив та оплатив замовлення, за три хвилини бот видав мені фотокартку скарбу з місцем, яке знаходилось на другому кінці адміністративного району, місце майже відповідало заявленому районові, можливо з похибкою в 2 км, бо в боті була вказана станція метро. Я зрозумів куди мені треба пересуватись і відразу ж поїхав забирати.
Приїхавши на місце я відразу побачив місце, де мене очікував магніт з двума пігулками. Забравши в дотик скарб я посміхнувшись вирішив замовити собі флетвайт у вав'ярні, після чого поїхав далі у справах.

Дякую магазину BENETTON за бездоганний сервіс та якість світового рівня!

Чуєшь джек джипс піди куди в інший топік і напиши саппорту що він піздабол, бо ти тут бачу дуже місцевий знаєшь де є а де нема нічого, но чогось ти мовчишь як риба як льоду глиба , не на того надибав .

Назад
Сверху Снизу