- Реакции
- 388
В НАЯВНОСТІ ВІДПРАВКАМИ:
⋄ ШИШКИ ІНДОР, ТЕПЛИЦЯ, АУТ
⋄ ГРИБИ
⋄ ГАШИШ
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Точно не знаю но все возможно, надеюсь работают над восстановлениемшото там случилось наверное....
Хотя могут через элемент и джабер в принципе работать Брошото там случилось наверное....
сайт работает!Хотя могут через элемент и джабер в принципе работать Бро
полюбому непременно бро+И Бро тоже Бро)![]()
Писал бот написало Бро)полюбому непременно бро+
мне франко нужен в лс а не в боте....Писал бот написало Бро)![]()
Оператор был не давно в ТГ написаномне франко нужен в лс а не в боте....
Попробуй оператору написать, я думаю он поможет разобратьсядорого дня, сайт походу вмер, зробив замовлення перекинув а баланс як і був нуль так і є, там де оператори акк видалений, бот трохи дефективний і не корисний(так зі всім ботами... але тут уф), а де форуми ну цей ще живий вроді недавно був але на інші зайти не вийшло, пишу сюди бо напевно хтось ще захоче зробить замовлення а потім буде думати, що там та як (чи викинули гроші в пустий сайт), чесно не знаю але якщо хтось як я буде пробувати замовити в перше, то ось приклад, якщо не піде то це останій комент буде, якщо таки піде і таки вийде, то напишу чесну оцінку після дегусту, але маю сумніви активність навіть на форумі цьому мала, ще почекаю день-два але якщо ніц то ГГ можете шукати далі
Я бы вообще изначально со старта узнавал бы немало деталей у оператора, в только потом уже делал заказ через сайт. Убрало бы множество проявившихся проблем..дорого дня, сайт походу вмер, зробив замовлення перекинув а баланс як і був нуль так і є, там де оператори акк видалений, бот трохи дефективний і не корисний(так зі всім ботами... але тут уф), а де форуми ну цей ще живий вроді недавно був але на інші зайти не вийшло, пишу сюди бо напевно хтось ще захоче зробить замовлення а потім буде думати, що там та як (чи викинули гроші в пустий сайт), чесно не знаю але якщо хтось як я буде пробувати замовити в перше, то ось приклад, якщо не піде то це останій комент буде, якщо таки піде і таки вийде, то напишу чесну оцінку після дегусту, але маю сумніви активність навіть на форумі цьому мала, ще почекаю день-два але якщо ніц то ГГ можете шукати далі
Та он часто по две/три недели бывает не заходит, это нормально@Franko Organic, ДОБрыдэнь Вам! Вы как, в работе, всё ли хорошо? Активность крайняя 29 марта.. Надеюсь все добре..
Вдруг будете восстанавливать работу, объявите раздачу вкусняшек в честь возвращения? Ждём хороших вестей ваших
Добрый вечер. Отписал вам в ЛС.дорого дня, сайт походу вмер, зробив замовлення перекинув а баланс як і був нуль так і є, там де оператори акк видалений, бот трохи дефективний і не корисний(так зі всім ботами... але тут уф), а де форуми ну цей ще живий вроді недавно був але на інші зайти не вийшло, пишу сюди бо напевно хтось ще захоче зробить замовлення а потім буде думати, що там та як (чи викинули гроші в пустий сайт), чесно не знаю але якщо хтось як я буде пробувати замовити в перше, то ось приклад, якщо не піде то це останій комент буде, якщо таки піде і таки вийде, то напишу чесну оцінку після дегусту, але маю сумніви активність навіть на форумі цьому мала, ще почекаю день-два але якщо ніц то ГГ можете шукати далі
Кушал с несколько месяцев..Таки да! Помнится жирный пробник с желешками..