VIP МАГАЗИН GREEN HIGHT | ЦІНИ НА ПРОДУКЦІЮ | ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

GREEN HIGH

Депозит 200$
Магазин
Реакции
51

🪴 GREEN HIGHT
це простір для тих, хто обирає якість, натуральність та надійність 🪴

Ми пропонуємо виключно натуральний продукт, без домішок та компромісів.

GREEN HIGHT — тільки натуральний продукт. Без зайвого. Без компромісів. 🪴
🔹 Завжди актуальна наявність
🔹 Швидка обробка замовлень
🔹 Автоматичний бот для зручних покупок 24/7
🔹 Конфіденційність та сервіс на рівні!

Бот автопродажу, який приймає поповнення балансу за допомогою криптобота (USDT TRC20), а також поповнення балансу шляхом переказу на банківську картку.

— Оперативна відповідь
— Допомога з замовленням
— Консультації щодо асортименту

ПРАЙС:

🍔 Bay Burger 5г🪴 1999грн

🍔 Bay Burger 10г🪴 3399грн

🍔 Bay Burger від Delicious Seeds🪴 — це гібридний сорт канабісу з переважанням індики та високим вмістом ТГК (понад 26%). Його унікальний смак із нотками ягід і смаженого м’яса, а також розслаблювальний і седативний ефект, зумовлений домінуванням індики, роблять цей сорт особливим.

Ми цінуємо кожного клієнта та працюємо для вашого комфорту.
До 28.02.2026 замовлення приймає Сапорт.
Після цієї дати буде доступний наш БОТ для автоматичного оформлення покупок
🤖

Коли бот почне працювати, після придбання продукції ви отримаєте посилання на нашу чат-групу з відгуками та розвагами.
У групі ми регулярно проводитимемо розіграші 💸

🔹 Грошові призи від 20$
🔹 Виплата на зручну банківську картку або криптогаманець
🔹 Брати участь дуже просто

Ми часто плануємо проводити подібні активності, тож слідкуйте за оновленнями та долучайтеся 😉

GREEN HIGHT — якість, перевірена природою. 🌱

Последнее редактирование:
Доброго ранку. Напишіть, у кого був поганий стелс. Співробітника звільнили, ми не можемо собі такого дозволити. Відправлення буде ще по 2 г у тих, у кого був поганий стелс.
Сообщение автоматически объединено:

+ в ЛС и так же фото
Доброе утро! Правильное решение... Нельзя рисковать репутацией магазина и безопасностью потенциальных клиентов/тестеров. Репортаж по Bay Burger готов, в ЛС с новыми данными в течении дня подойду. Хорошего дня 🤝✨

Доброго ранку. Напишіть, у кого був поганий стелс. Співробітника звільнили, ми не можемо собі такого дозволити. Відправлення буде ще по 2 г у тих, у кого був поганий стелс.

+ в ЛС и так же фото
Дякую Вам за адекватність і що Ви по людськи, вирішувати це питання. Бо це дійсно, безпека для майбутніх клієнтів і репутація для магазину.

Добрий вечір, ще раз нагадую. У кого стелс поганий — одразу, з фото або без фото, обов’язково надайте дані для відправки. Ми не хочемо по 150 разів нагадувати, що потрібно надіслати дані — змінили співробітника. Чекаю на трип-репорти.

+ в ЛС и так же фото
Доброго дня. А тим, кому пробы не досталось давайте тоже, чё уж там. И мы проверим)

Привіт @GREEN HIGH ! Друже Я перепрошую, ще вчора написав трип але щось пішло не так. Ось репорт -
Дякую за довіру.

+ в ЛС и так же фото
В ЛС нет желания ответить?

Усім, хто написав щодо поганого стелсу, посилки були повторно відправлені. (Ті, хто надав дані для повторного відправлення.)
Доброї ночі всім, чекаю від усіх тріп-репорти, хто ще не написав!

Також ті, хто отримає повторні посилки, одразу прикріпіть СМС у тріпі про те, що стелс був виправлений, та залиште повторну оцінку.

У нас залишилося небагато часу, усе вже готово до відкриття. Чекаємо тільки на вас!

Доброї ночі! 🪴🪴🪴

Последнее редактирование:
✨ ВІТАЄМО У GREEN HIGHT! 🌿🌿

ХОЧЕШЬ ПЕРШИМ СПРОБУВАТИ НОВІ СМАКИ?
МИ ЗАПУСКАЄМО ПРОБНІ ТЕСТИ НАШОЇ ПРОДУКЦІЇ.
🔥 ТІЛЬКИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОБНИКІВ:

— ЧЕСНЕ ЗНАЙОМСТВО З ПРОДУКТОМ

— МОЖЛИВІСТЬ ВПЛИВАТИ НА АСОРТИМЕНТ
💚 GREEN HIGHT — ЦЕ ЯКІСТЬ, СМАК І НОВІ ЕМОЦІЇ.
КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА, ТОМУ ЗАПИСУЙСЯ НА ПРОБНІ ТЕСТИ ВЖЕ ЗАРАЗ!

ТА СТАНЬ ЧАСТИНОЮ GREEN HIGHT ПЕРШИМ 🚀
ЗАЛИШАЙТЕ КОМЕНТАР ПІД ЦИМ ПОВІДОМЛЕННЯМ — З РАДІСТЮ ВАМ ВІДПОВІМО.
БУДЕ 5 ПРОБ, ВІДПРАВЛЯЄМО ВИКЛЮЧНО НОВОЮ ПОШТОЮ, З КЛАДАМИ НЕ ПРАЦЮЄМО!! ВСЕ
ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ.
ЗАВЖДИ ВІДКРИТІ ДО НОВИХ ЗНАЙОМСТВ.
ПРОБИ по 2г кожному!!

СОРТ ПОКИ ЩО В АСОРТИМЕНТІ — BAY BURGER (ПОКИ ЩО). ПІСЛЯ ВІДКРИТТЯ ПОКАЖЕМО НАШУ МІЦЬ І НАШОГО БО…А.))

ЗАПИС ЗАКРИТО!

1. 2Г ШШ ВІДПРАВКА НП - mental_vacation - https://bmwrc.io/members/45799/
2. 2Г ШШ ВІДПРАВКА НП - JackJeebs https://bmwrc.io/members/40586/
3. 2Г ШШ ВІДПРАВКА НП - sexuallert https://bmwrc.io/members/20188/

4. 2Г ШШ ВІДПРАВКА НП - shtrul https://bmwrc.io/members/42271/
5. 2Г ШШ ВІДПРАВКА НП -Прекурсор https://bmwrc.io/members/8053/

ЄДИНИЙ ЗВ’ЯЗОК — ЛИШЕ НА ФОРУМІ В ОСОБИСТИХ ПОВІДОМЛЕННЯХ!!

Доброго здоровья!
Смотрю Вам уже открываться пора,репортажей вроде хватает.
Желаю долгой и плодотворной работы на просторах нашей большой и красивой страны!

Получил утешительные шишки, в стклсе уже "на голову" выше предыдущего, коего, можно считать и вовсе не было.. С таким подходом можно начинать работу, т.к с шишки у @GREEN HIGH пробелов и проблем нема. Всем хорошей пятницы и выходных, коллеги растаманы 💨✨💨

Получил утешительные шишки, в стклсе уже "на голову" выше предыдущего, коего, можно считать и вовсе не было.. С таким подходом можно начинать работу, т.к с шишки у @GREEN HIGH пробелов и проблем нема. Всем хорошей пятницы и выходных, коллеги растаманы 💨✨💨
Nice

здравствуйте
хочу сообщить что сегодня была получена дополнительная проба
с исправленным стелсом
и действительно прогресс был виден на лицо
хотя я и не курила некоторое время расход в этот раз не уменьшился
и все уже утилизировано
быстрее чем хотелось бы
но в отличие от первого раза ощутимость воздействия действительно было поярче предыдущего
и не было необходимости задумываться в том прет меня сейчас трава
ну или воображение
в общем спасибо за демонстрацию ваших стараний и развития
а так же не могу не обратить внимание
что кто-то да поживился двумя напасами
IMG-5927.avif
2026-02-20-21-19-28.jpg

с обещаных 2 грамм
но то наверное кармический минус мне за что-то
не страшно
в остальном все было вполне хорошо

Усім, хто написав щодо поганого стелсу, посилки були повторно відправлені. (Ті, хто надав дані для повторного відправлення.)
Доброї ночі всім, чекаю від усіх тріп-репорти, хто ще не написав!

Також ті, хто отримає повторні посилки, одразу прикріпіть СМС у тріпі про те, що стелс був виправлений, та залиште повторну оцінку.

У нас залишилося небагато часу, усе вже готово до відкриття. Чекаємо тільки на вас!

Доброї ночі! 🪴🪴🪴
Порядочно👌 скорейшего вам окрытия!

здравствуйте
хочу сообщить что сегодня была получена дополнительная проба
с исправленным стелсом
и действительно прогресс был виден на лицо
хотя я и не курила некоторое время расход в этот раз не уменьшился
и все уже утилизировано
быстрее чем хотелось бы
но в отличие от первого раза ощутимость воздействия действительно было поярче предыдущего
и не было необходимости задумываться в том прет меня сейчас трава
ну или воображение
в общем спасибо за демонстрацию ваших стараний и развития
а так же не могу не обратить внимание
что кто-то да поживился двумя напасами
IMG-5927.avif
2026-02-20-21-19-28.jpg

с обещаных 2 грамм
но то наверное кармический минус мне за что-то
не страшно
в остальном все было вполне хорошо
Забув вам нагадати про те, що були відправлені повторні посилки від 1,5 г.
Думаю, це не завадило вам оцінити. Усім гарного вечора, скоро відкриваємося!

P.S.: Усе готово до відкриття. У нашому боті ви зможете відстежувати кожну 15–20 посилку (посилочку) за 50 грн від 4 г.
Ваше завдання буде в тому, щоб упіймати цю посилочку.

Детальніше про відкриття — згодом 🙂

Красиво друг, всё разложил. И хорошо, что свой бонус получил.
Один вопрос, где взять нормальные
весы, вот как у тебя, а не эти - серебристые, самые простые?
И нужен ещё микро гриндер, что б мини пяточки крошить и в идеале, к нему какой то тоже не большой, курительные девайс. Может знаешь шоп, где взять такое, а в идеале, поменятся на трип-репортаж, можно не один. Ведь дальше в следующих рассказах о шишечном царстве, все эти вещи, будут как наивная реклама.
Если не в курсе, то соррян, что выскочил с такими интересами.
Добра и света тебе друг 🌞

Красиво друг, всё разложил. И хорошо, что свой бонус получил.
Один вопрос, где взять нормальные
весы, вот как у тебя, а не эти - серебристые, самые простые?
И нужен ещё микро гриндер, что б мини пяточки крошить и в идеале, к нему какой то тоже не большой, курительные девайс. Может знаешь шоп, где взять такое, а в идеале, поменятся на трип-репортаж, можно не один. Ведь дальше в следующих рассказах о шишечном царстве, все эти вещи, будут как наивная реклама.
Если не в курсе, то соррян, что выскочил с такими интересами.
Добра и света тебе друг 🌞
Привет. Не думал при выборе весов отталкиваться от своих предпочтений?
Ищешь визуально такие же как у автора и заказываешь, всё.

Привет. Не думал при выборе весов отталкиваться от своих предпочтений?
Ищешь визуально такие же как у автора и заказываешь, всё.
Спасибо за ответ. Я б не отказался, от этих чудных всех девайсов, в обмен на их развёрнутый обзор. Сейчас с деньгами не особо, но ножницы с пипеткой, я б с радостью заменил, на их лучие приспособления. Хотя бы, посоветуйте нормальный шоп, где есть всё это для курения. Может удастся с ними как то вступить в диалог. А может и там цены сосны и я смогу себе позволить. А про весы я в курсе что не сильно дорогие, просто может тоже, у кого-то завалялись лишние и он не против подарить.

Забув вам нагадати про те, що були відправлені повторні посилки від 1,5 г.
Думаю, це не завадило вам оцінити. Усім гарного вечора, скоро відкриваємося!

P.S.: Усе готово до відкриття. У нашому боті ви зможете відстежувати кожну 15–20 посилку (посилочку) за 50 грн від 4 г.
Ваше завдання буде в тому, щоб упіймати цю посилочку.

Детальніше про відкриття — згодом 🙂
Здравствуйте.
Не понятно про посылочки

где взять нормальные
весы,
бро, гугл фото в поиск, делов то, а на щёт гриндера по лазь по форуму где то у нас был магаз с прикольными гриндерами и не только, если попадётся я скину тебе

Назад
Сверху Снизу