Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А я даже и не пытался))))Я проеб вообще
Наконец-то)))Со мной поделился....
Зараз допиздиться хтось..@baskets если это ты снял имей совесть , поделись))
Та похуй, головне знати - було на місці, чи ні
Та тобі , гадаю, на підлікуватися - достатньо))Я проеб вообще
Я старі залишки навіть віддав, так що - не пиздіть на мене, дядько@baskets если это ты снял имей совесть , поделись))
Я тебя просто спросил) кто тебя трогает)? Жалко шо не ты)))Я старі залишки навіть віддав, так що - не пиздіть на мене, дядько
Он уже за чеком поехал на молдаванку , вот он гонит)))Та тобі , гадаю, на підлікуватися - достатньо))
А то знов марафон би був, тільки у двічі більший
С поскота на молдованку на раз покурить и ещё трип писать. Да шоб меня покрасили))) во неуемный тип)))Та тобі , гадаю, на підлікуватися - достатньо))
А то знов марафон би був, тільки у двічі більший
Шо так)? Как это)? Не может быть))) да шучу я)))Зараз допиздиться хтось..
Я вже наївся
Я одного не понимаю откуда у ввбб силы берутся) он скоро в больницу попадет такими темпами)Я старі залишки навіть віддав, так що - не пиздіть на мене, дядько
Я це мав на увазі , коли писав що хто би казав))))Я одного не понимаю откуда у ввбб силы берутся
Та ось так, вже достатньо))Шо так)? Как это)? Не может быть))) да шучу я)))
Ой я тоже лежу на диване и ничего не хочу)) щас спать лягуТа ось так, вже достатньо))
Та не говори )))Хто би казав))
Та вже сказавТа не говори )))
Чи то надовго?))Ой я тоже лежу на диване и ничего не хочу)) щас спать лягу