- Реакции
- 19.718
Намана))Привіт ..так немає мені спокою)))
Ти, як?
Вот и январь на подходе,, время летит со скоростью света)
Сам то как? Дома сидишь?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Намана))Привіт ..так немає мені спокою)))
Ти, як?
Та я то тут то там ....а так все стабільно... Сьогодні показує температуру 12 градусів в нас на вулиці отака зимаНамана))
Вот и январь на подходе,, время летит со скоростью света)
Сам то как? Дома сидишь?
У нас 13:) весна правда не на долго со следующей недели обещают минусТа я то тут то там ....а так все стабільно... Сьогодні показує температуру 12 градусів в нас на вулиці отака зима
Вот флуд затягнув назад два тижні небув тут і зайшов на хвилинку і знову ахха, а так фігньою пручається))) ти чим?Чем маешься?)
АнаУ нас 13:) весна правда не на долго со следующей недели обещают минус
Та да в нас теж так пишуть що. Мають бути морозиУ нас 13:) весна правда не на долго со следующей недели обещают минус
Стесняюсь спросить де был?)Вот флуд затягнув назад два тижні небув тут і зайшов на хвилинку і знову ахха, а так фігньою пручається))) ти чим?
Угу как то так,,, зима как никак)))Ана
Та да в нас теж так пишуть що. Мають бути морози
Тоже надоПросто вирішив ніде не бути на форумах бухав і фільми дивився і отак!!!
Та я собі намалюва картину відпочинку в січні місяці, щось пішло не по плану))) А у вас с там як ситуація?? Я маю політична відносно Українців?Тоже надо
Честно мне пофиг. Я за этим не слежу) Живу себе тихонечко и радуюсь:)Та я собі намалюва картину відпочинку в січні місяці, щось пішло не по плану))) А у вас с там як ситуація?? Я маю політична відносно Українців?