- Реакции
- 19.718
А почему должно быть иначе?Як цікаво буває
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А почему должно быть иначе?Як цікаво буває
Я не знаю де ти є?)) Просто в мене знайомі в Норвегії то їм заборонили їхати в Україну ...або там або додому отак..тому поцікавився для себе)))Честно мне пофиг. Я за этим не слежу) Живу себе тихонечко и радуюсь:)
У нас в этом смысле всё гуд! Много знакомых ездили в Украину и уже вернулись обратно)Я не знаю де ти є?)) Просто в мене знайомі в Норвегії то їм заборонили їхати в Україну ...або там або додому отак..тому поцікавився для себе)))
Головне щоб тобі добре було)
Ні ні непотрібно)) я до тебе в гості приїду, проведеш мені екскурсію)))У нас в этом смысле всё гуд! Много знакомых ездили в Украину и уже вернулись обратно)
Но Я не планирую.
Ахахах креативный)))Ні ні непотрібно)) я до тебе в гості приїду, проведеш мені екскурсію)))
И так бывает,,. А чего ты до сих пор там?)Це буде цікава подорож мене тут нічого не тримає
От разом і будемо проводити один одному екскурсію..це ще цікавішеАхахах креативный)))
Кто бы мне экскурсию устроил?!)))
Обязательно!) Как только так сразу))))От разом і будемо проводити один одному екскурсію..це ще цікавіше
Така ситуація але я на шухеріИ так бывает,,. А чего ты до сих пор там?)
На каком?)))Така ситуація але я на шухері
На обичном стою и смотрю по сторонамНа каком?)))