- Реакции
- 12.305
вариант
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Главное не скучно)))На обичном стою и смотрю по сторонам
Саме так, ))) і які плани на вечір цікаво як ти там час проводиш? Що цікавого бачила?Главное не скучно)))
Да не чего особого,,, ща ещё чуток отдохну в душики снова отдыхатьСаме так, ))) і які плани на вечір цікаво як ти там час проводиш? Що цікавого бачила?
Ого...то цікаво... значить є куда рухатись))) Моя мрія в Амстердам поїхати по чати з відти і поїхати у Францію в ДіснейлендДа не чего особого,,, ща ещё чуток отдохну в душики снова отдыхать
Да не была Я фактически не где,,. Может в следующей жизни))
Вот это Я понимаю) пожелаю удачки тебе! Пусть планы станут реальностью!Ого...то цікаво... значить є куда рухатись))) Моя мрія в Амстердам поїхати по чати з відти і поїхати у Францію в Діснейленд
Все так і мало бути і раптом ранок 22 лютого 2022 року всі плани рухнули в одну хвилинуОго...то цікаво... значить є куда рухатись))) Моя мрія в Амстердам поїхати по чати з відти і поїхати у Францію в Діснейленд
Грустно(((Все так і мало бути і раптом ранок 22 лютого 2022 року всі плани рухнули в одну хвилину
Так і головне що це буде просто я приїхав з Європи ...то я вже знаю як воно все просто...)))Вот это Я понимаю) пожелаю удачки тебе! Пусть планы станут реальностью!
Приехать приехал,,, а теперь застрял на долго по ходу((Так і головне що це буде просто я приїхав з Європи ...то я вже знаю як воно все просто...)))
Благодарю за підтримку))!
Благодарю...Є таке приїхав до тата на день народження і опача )) так буваєПриехать приехал,,, а теперь застрял на долго по ходу((
Держись там!