Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
На добраніч, друже!Всім доброї ночі !!! Завтра неділя, день лайтового відпочинку!!)
ПриветствуемВсім доброї ночі !!! Завтра неділя, день лайтового відпочинку!!)
Шо неспиться тобі ніяк чи чого такПриветствуем
Доброе утро и хорошего дня!
Так шо там бац бац і все зробили ахха але спішити не спішаБлин, всего 220 смс надо, и уже не один, не двое нас зд6, а все никак не закончится этот этап..
Да бро погода реально сьогодні класнюча, листя жовте червоне, ліс,гриби, бухлішко шишка все так і дивиться в мою сторону!!! Але я знаю, що все це вже зараз зімною їде на природу!!! Бажаю і вам гарно відпочити сьогодні!!!!Погода хорошая, не правда ли?!
Ты в який области живеш?Да бро погода реально сьогодні класнюча, листя жовте червоне, ліс,гриби, бухлішко шишка все так і дивиться в мою сторону!!! Але я знаю, що все це вже зараз зімною їде на природу!!! Бажаю і вам гарно відпочити сьогодні!!!!
Чекаємо на фото з природиДа бро погода реально сьогодні класнюча, листя жовте червоне, ліс,гриби, бухлішко шишка все так і дивиться в мою сторону!!! Але я знаю, що все це вже зараз зімною їде на природу!!! Бажаю і вам гарно відпочити сьогодні!!!!
Що в лісі немає мережі?Чекаємо на фото з природи
Як доберуся туда то скину фото...))) ще невиїхали бо трошки почали рановато .. зараз треба ще чучуть і пробувати їхати головне шишку непркурити ахххаааЩо в лісі немає мережі?
Тільки щоб усе було - бухлішко, шішка, грибочки, та саме головне - природа.Як доберуся туда то скину фото...))) ще невиїхали бо трошки почали рановато .. зараз треба ще чучуть і пробувати їхати головне шишку непркурити ахххааа