- Реакции
- 2.351
Двусмысленность налицоТа да своя дирка ближче, але чужа чомусь здається солодшою, і манить
"Своя дырка" - имею в виду
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Двусмысленность налицоТа да своя дирка ближче, але чужа чомусь здається солодшою, і манить
Ну не так, як параноїк, як трохиОх і параноїк
Сніг їде?
Зима, соления..обезвоживание и паранойя)))Ох і параноїк
Сніг їде?
Таки да, лучше перебдеть, чем недобздетьНу не так, як параноїк, як трохи
- я не трус но я боюсь
У нас сегодня +17 обещают
Та да, ці закатки, россоли різні, я згідний...але скажу так, кажутьЗима, соления..обезвоживание и паранойя)))
Если шо, то я @chesnuy подъебываю))
Ну не так, як параноїк, як трохи
- я не трус но я боюсь
Обидві шкідливі наслідки мають))Увага не перепутайте СОЛЯ І соль )))
Сіль
Точно бро сіль... наша Українська сіль по не ї ще бурлаки на Биках в Крим їздили аааххххха смішну нам історію розказують, але ми віримо що вони волами сіль возилиОбидві шкідливі наслідки мають))
Сіль
Артемсіль, как и мое любимое игристое, красное, Артёмовск он, как и сгущенка Купянского завода - - все, пизда им, и навряд ли когда-то попробуем снова.наша Українська сіль
КлассикаВ мою колекцію музички піде красота...
Бро та в нас Україна робить все якісне харчі, одяг, культура, навіть зброю, одним словом ми найкращіу всьому, тому так нас СЛОВ'ЯН не люблять ніде бо ми є ХОХОЛ - дитина сонця, світла!!!Артемсіль, как и мое любимое игристое, красное, Артёмовск он, как и сгущенка Купянского завода - - все, пизда им, и навряд ли когда-то попробуем снова.
На днях я доел сгущёнку эту, выпуск конец февраля 2022
Сліпий казав - побачимо)))Бро та в нас Україна робить все якісне харчі, одяг, культура, навіть зброю, одним словом ми найкращіу всьому, тому так нас СЛОВ'ЯН не люблять ніде бо ми є ХОХОЛ - дитина сонця, світла!!!
Та я сам обалделЗдарова! Заебись! А шо сегодня понедельник?
Ебать