Интересно Сектор флуда (деньги или товар каждые 500 смс)

Бро та в нас Україна робить все якісне харчі, одяг, культура, навіть зброю, одним словом ми найкращіу всьому, тому так нас СЛОВ'ЯН не люблять ніде бо ми є ХОХОЛ - дитина сонця, світла!!!
Потужна країна💪

Так..работа сказала - сиди дома, сопли тягай, не хуй триппер свой разносить..
Поэтому сегодня я тут, хотя и на работе есть возможность

Я просто в ахуе, СКОЛЬКО воруют , пИздят сейчас те твари и так открыто ..

Так..работа сказала - сиди дома, сопли тягай, не хуй триппер свой разносить..
Поэтому сегодня я тут, хотя и на работе есть возможность
Хороша в тебе робота, береже свої працівників, то можна і влаштувати свято, це так круто, бо тількі робота каже все сиди дома, як одразу куча здоров'я прибавляється...і можна чудити бо робота може вже почекати, сама сказала))))

• Мне нравится
Реакции: telo
Я просто в ахуе, СКОЛЬКО воруют , пИздят сейчас те твари и так открыто ..
Та хай бро, мені їхні доходи і, як вони їх продають нецікаво, вони мішають жити нам, які живуть так, як вважають за потрібно!!!

Хороша в тебе робота, береже свої працівників, то можна і влаштувати свято, це так круто, бо тількі робота каже все сиди дома, як одразу куча здоров'я прибавляється...і можна чудити бо робота може вже почекати, сама сказала))))
Не такая уж и хорошая, работы меньше, со всех сторон тиснуть, за ещё меньше, беспредел и пр.хуйня
И сидеть дома за свой счёт приходится

мені їхні доходи
Як це? Их доходы, это то, что они пИздя у нас и главное - у солдат, нажива на армии, в ущерб военным, правильным, нашим родным и друзьям, и всем, кто обороняет наш покой и жизнь.
Тцк и лже-вояк я не имею тут в виду

Мы сейчас в такой сраке и самое страшное, что нам уже в мире не жить, ребзя .скорее всего не при нашей жизни та хуета повыздыхает..кацапы.

Вот так они и жили...
Сначала бедно, а потом их обокрали

Мы сейчас в такой сраке и самое страшное, что нам уже в мире не жить, ребзя .скорее всего не при нашей жизни та хуета повыздыхает..кацапы.
Бро не смійтеся, але є дані що 2038 рік для цівілізіції людей то останній рік існування, поки, що все що казав мені один дядя збулося....він казав війна Ізраїль і Іран першого жовтня вродє збулося

Поучается Украина будет жива до тех пор пока у народа денежка не закончится...Потом эти можновладці свалят как крысы с корабля и прийдут рашисты😬

Бро не смійтеся, але є дані що 2038 рік для цівілізіції людей то останній рік існування, поки, що все що казав мені один дядя збулося....він казав війна Ізраїль і Іран першого жовтня вродє збулося
Та не, я думаю что конец никто не сможет предвидить...

Поучается Украина будет жива до тех пор пока у народа денежка не закончится...Потом эти можновладці свалят как крысы с корабля и прийдут рашисты😬
Бро ти подивися, що вони задумали, вони бачать, що народ терпить і воює дальше, вони гребагули бабла, тепер треба свалити вони придумали схему, потипу народ повстане, буде переворот і вони втечуть це перше!
Другий план, якщо шо то мир підпишуть бо так народ хотів ...вони хітро все продумали!!!

• Мне нравится
Реакции: telo
🔝ТИП-ТОП РАБОТА🔝

💰ОПЛАТА ЕЖЕДНЕВНО!💰
Набираем в топовую команду:

🚚курьеров ( залог 2000 грн )
🏠склад ( залог 1000$ )

💌🚕🛫отправщиков почты и такси (по Киеву).

Актуальные вакансии доступны в таких городах:

Не нашли в списке свой город? Не беда! Напишите нам.

Условия оплаты очень хорошие, все подробности у оператора или тут
ПОДРОБНЕЕ ЧИТАТЬ ТУТ
Сверяйте контакты на нашем сайте 24tip.top ( открывается с VPN )
https://24tip.top/

Бро ти подивися, що вони задумали, вони бачать, що народ терпить і воює дальше, вони гребагули бабла, тепер треба свалити вони придумали схему, потипу народ повстане, буде переворот і вони втечуть це перше!
Другий план, якщо шо то мир підпишуть бо так народ хотів ...вони хітро все продумали!!!
Согласен, не чего добавить даже, просто загнали народ как стадо овец и теперь в какую сторону не глянь везде пизда поджидает нас...

Согласен, не чего добавить даже, просто загнали народ как стадо овец и теперь в какую сторону не глянь везде пизда поджидает нас...
Саме цікаво, що вже почалися заворушення, в Києві родичі наших пацанів почали вимагати справедливості, це нарешті почало працювати, довели людей психологічно так, що люди не витримали.....А скілткі можна вже терпіти, ладно давайте про щось хороше!

Назад
Сверху Снизу