- Реакции
- 1.245
Доброго ранку....Ого уже з самого ранку береш на слабо....ахза як день розпочався, щось ти бразе дуже рано сьогодні!Слабо они подтягиваются что-то, хочу сказать
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Доброго ранку....Ого уже з самого ранку береш на слабо....ахза як день розпочався, щось ти бразе дуже рано сьогодні!Слабо они подтягиваются что-то, хочу сказать
Доброе утро и хорошего дня! ️
Доброе утро и хорошего дня! ️
Та я в последнее время рано встаю, потому что рано засыпаю))щось ти бразе дуже рано сьогодні!
Да не той вже возраст спати багато, зараз потрібно жити кожну доступну хвилину.....Хто рано встає того і прівнот))))Та я в последнее время рано встаю, потому что рано засыпаю))
В этом ты прав!Да не той вже возраст спати багато, зараз потрібно жити кожну доступну хвилину.....Хто рано встає того і прівнот))))
ТанцюристБлагодарю..ну музичка прикольна...така....в мене настрій піднявся повноцінно
Та да, як у вас там погода в нас знову -5 було все біле ...тілткі снігу невистачає, зря я вчора в ліс не поїхавКто рано встаёт, говорят, тому Бог даёт
Посмотрим
Здарова! Заебись! А шо сегодня понедельник?Привет, дружище!
Как неделя началась?
У нас плюс 5 было час назадзнову -5 було
Ти з якої області?Та да, як у вас там погода в нас знову -5 було все біле ...тілткі снігу невистачає, зря я вчора в ліс не поїхав
Смотрю сейчас вот это
Кого??)))Ебать
Бро небуду називати область, бо така зараз ситуація скажу що це західна сторона так зараз получає по морозуУ нас плюс 5 было час назад
Та это ещё кто за кем плавает..Зараз тоже гляну, цікаво мені теж, що це за риба присоска, яка кругом плаває за своїм кормільцем!!!
Та да своя дирка ближче, але чужа чомусь здається солодшою, і манитьКого??)))
Неплохо, если есть))
Безпека - она , конечно, нужна, не спорюБро небуду називати область, бо така зараз ситуація скажу що це західна сторона так зараз получає по морозу
Ох і параноїкБро небуду називати область, бо така зараз ситуація скажу що це західна сторона так зараз получає по морозу