- Реакции
- 2.101
Ну я образно,Поляки! Не вернули,документов,типа,небыло! Дали статус беженца и он поехал в Чехию!То якісь німці були бро!!! Але хоть не повернули назад додому?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ну я образно,Поляки! Не вернули,документов,типа,небыло! Дали статус беженца и он поехал в Чехию!То якісь німці були бро!!! Але хоть не повернули назад додому?
Оце щосливий, кінець завжди радів за людей які перемогли систему!!!Ну я образно,Поляки! Не вернули,документов,типа,небыло! Дали статус беженца и он поехал в Чехию!
Я був в Чехії там машину за два місяці можна купити, нормально там заробляється, а якщо ще спеціаліст і мову вивчив...Правда ебашить на двух работах. Может себе позволить два раза отпуск в США или Мексике и ещё в Україну хочет с семьёй наведаться, а это перелет целое состояние (для нас)
Я про Канаду броОце щосливий, кінець завжди радів за людей які перемогли систему!!!
Сообщение автоматически объединено:
Я був в Чехії там машину за два місяці можна купити, нормально там заробляється, а якщо ще спеціаліст і мову вивчив...
Я думал ещё неделю будем делать@BAZARC SUPPORT 700 смс наклацали! Можно крутить!
Да ладно,ого вы шустрые ребята,такими темпами мы за вами не поспеем)@BAZARC SUPPORT 700 смс наклацали! Можно крутить!
Мужик в Канаді робив на обвалці м'яса шість років, разом батьком по їхав в Україні відкрив станцію по очистці води...Я про Канаду бро
Поздравляю!
Он говорит что Канада это вообще другой мир!Мужик в Канаді робив на обвалці м'яса шість років, разом батьком по їхав в Україні відкрив станцію по очистці води...
Можем помедленней!Ну вы реально, что-то сильно потужный темп взяли
О, наша красотка выиграла, поздравляю!
И раз, два, три, четыре, пять, шесть, семь
Угу!) поздравляем!О, наша красотка выиграла, поздравляю!![]()