BmwRc INC FRANKO ORGANIC • АСОРТИМЕНТ І КОНТАКТИ

Franko Organic

Депозит 500$
BmwRc INC
Магазин
Реакции
351

9abbc82fd9a607756417deddc18148b1.png

📦 В НАЯВНОСТІ ВІДПРАВКАМИ:

⋄ ШИШ ІНДОР, АУТ, ТЕПЛИЦЯ

⋄ ГРИБИ

📍 ГОТОВІ КЛАДИ Є У МІСТАХ:

🌏 БІЛА ЦЕРКВА 🌎 ФРАНКІВСЬК 🌍 РІВНЕ 🌍 ХАРКІВ

🛡️ САЙТ АВТО-ПОКУПОК https://franko.organic

🌐 TELEGRAM https://t.me/FrankoOrganic26
🌐 ELEMENT @djemdjulyk1:matrix.org

🌐 JABBER frankoorganic@jabb3r.org (XMPP)
b93b0305d3a057f4ed080097e21a5aef.png

Последнее редактирование:
Хватило прямо на очень приличное время.. Вот бы ещё разочек такое получить 🤗

Всім привітулі, такс що обіцяв оцінка останнього що брав "блубері" ну 7 з 10 це доволі добре (бо на тест брав саму дешеву) зараз хотів інший сорт та від панічки щось ще взяти, але на сайті на пошту вибір дуже малий, щось 10 товарів і жодного менше ніж 3, там зараз мінімально це 5 (що не дуже ок, бо якщо за руцю візьмуть на пошті буде трабл, бо від 1 до 2 якщо правильно пам'ятаю як мені казали сильно не цей не є****) питання як часто оновляється каталог на доставлення поштою, та чи можна щоб відправка була розділена до прикладу, я хочу взяти 5, але хочу розділити на 3 доставлення, бо це не створить в разі чого траблів отримувачу, до речі добавлю від себе що доставка дуже порадувала мене не тільки швидкістю, але і тим що як запечатано це топ! колега з роботи теж сказав це краще ніж де він брав, бо там просто пакетом без нічого йому вислали) , а тут постарались! (в лс не треба писати)

Доброго дня всім, питання чи у всіх зараз працює сайт органік та чи хтось ще стикався з таким коли пробував зайти? чи таке буває часто? чи то треба якось в себе фіксити типу переключитись на інший проксі?
чи воно само оживе?

Proxy Error​

The proxy server could not handle the request
Reason: Error during SSL Handshake with remote server

такс спробував всі варіанти що нет видав для користувача, далі там тільки те що може власник сайту зробити, типу оновити сертифікати, перевірити настройки часу сайту, та т д т п
(надіюсь то пофіксять)

такс спробував всі варіанти що нет видав для користувача, далі там тільки те що може власник сайту зробити, типу оновити сертифікати, перевірити настройки часу сайту, та т д т п
(надіюсь то пофіксять)
Да я в чате видел там проводились какие-то тех работы

Назад
Сверху Снизу