- Реакции
- 388
В НАЯВНОСТІ ВІДПРАВКАМИ:
⋄ ШИШКИ ІНДОР, ТЕПЛИЦЯ, АУТ
⋄ ГРИБИ
⋄ ГАШИШ
Последнее редактирование:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да я в чате видел там проводились какие-то тех работытакс спробував всі варіанти що нет видав для користувача, далі там тільки те що може власник сайту зробити, типу оновити сертифікати, перевірити настройки часу сайту, та т д т п
(надіюсь то пофіксять)
Доброго дня всім, питання чи у всіх зараз працює сайт органік та чи хтось ще стикався з таким коли пробував зайти? чи таке буває часто? чи то треба якось в себе фіксити типу переключитись на інший проксі?
чи воно само оживе?
Proxy Error
The proxy server could not handle the request
Reason: Error during SSL Handshake with remote server
Зараз є Golden Teacher, на тижні буде дещо цікаве.Бажаю міцної козацької. У вас є щось цікаве по грибам?
Есть возможность опробовать под Трип репорт?
с возвращением бро+++
Так, напиши мені бро.)Есть возможность опробовать под Трип репорт?
Я б по возможности тоже написал бы вам Трип на пробу каких нибудь шишек из вашего ассортимента. Писал вам Трип на открытии по кифуТак, напиши мені бро.)
Нагадай про себе у червні, якраз буде чим здивувати.)Я б по возможности тоже написал бы вам Трип на пробу каких нибудь шишек из вашего ассортимента. Писал вам Трип на открытии по кифу
Без питань. Гарного вечораНагадай про себе у червні, якраз буде чим здивувати.)
Взаимно))Всем хорошего дня и отличного настроения)![]()